3a divisió FEF

Intensitat sense gol

3a divisió. Dos dels equips de la zona alta empaten en un duel igualat però amb millors ocasions del Sabadell B

El Sabadell B, segon, i el Gavà, cinquè, van disputar ahir un partit intens i igualat que va acabar amb empat sense gols malgrat que hi va haver ocasions per als dos equips, tot i que més clares per a un filial arlequinat que va topar dues vegades amb els pals. L'empat fa que el líder i campió d'hivern, el Prat, reforci la seva primera posició, ja que ara té un còmode coixí de sis punts respecte al Sabadell B. El partit va començar amb major domini dels locals però sense ocasions clares. La primera aproximació perillosa a les àrees va ser del visitant Pla, que va rematar de cap fora. El Sabadell B no va trigar a respondre, amb una rematada de xilena de Civil i, tot seguit, amb un xut de Manel després d'una passada de Sandro aturat per Eric Alcaraz. El partit es mantenia igualat, tot i que el filial arlequinat era el que insistia més en atac, sobretot amb Manel i Civil molt actius. El Gavà, però, també hi deia la seva, i un gran xut de Cano va haver de ser desviat a córner pel porter Aliaga. Abans d'acabar la primera meitat, Manel, assistit per Ñito, va xutar creuat. Manel va tornar a posar a prova Eric Alcaraz en una de les primeres accions de la segona meitat i, poc després, el va intentar superar per sobre, però la pilota va anar a parar al pal. En el tram final, el partit encara va guanyar en més intensitat, amb ocasions per als dos equips, sobretot una rematada del local Civil al pal.

SABADELL B 0 GAVÀ 0

SABADELL B: Aliaga, Parera, Guillem, Estellés, Pol, Josep, Sandro, Ferreira (Diego, 64'), Manel, Civil i Ñito (Max, 69'). GAVÀ: Eric Alcaraz, Joel, Jaime Hernández, Pujol, Pla, Nico Kata, Cano, Iu, Felipe Vega, Raillo i Roger (Masuet, 74'). ÀRBITRE: Gonzales Moreno. T.G.: Als locals Pol, Josep i Estellés, i als visitants Pla, Pujol, Felipe Vega i Iu.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)