Girona

Vivi, rumb a Alacant

Sortida imminent. El migcampista, utilitzat només un minut per Machín, acabarà el curs a l'Hèrcules, un dels favorits de segona B

Albert Vivancos es va entrenar ahir a les ordres de Machín, però difícilment completarà la setmana a Girona. El migcampista és a un pas de tancar la cessió a un dels clubs més llaminers de segona B, l'Hèrcules, tercer classificat del grup tercer i un dels grans favorits a l'ascens. “Millor sortida, crec que és impossible”, va dir el bescanoní, que ja va tastar la categoria de bronze el curs passat amb l'Hospitalet. “Penso que és un pas endavant encara més gran”, va afegir.

La intenció de Vivi, que a l'estiu va signar un contracte de professional amb el Girona, era quedar-se a la primera plantilla, però ja ha vist que difícilment tindria minuts amb Machín. “Jugar el primer partit a San Mamés [va sortir en l'últim minut de l'Athletic B-Girona, 0-1] va ser un senyal de confiança, però veig que la confiança ha desaparegut completament durant els últims mesos.” El fet de quedar-se fora de la llista per a Mallorca el dia que Pere Pons era baixa per lesió va ser la gota que va fer vessar el vas: “Sempre et fas preguntes sobre què és el millor per a un mateix, però no anar a Palma va ser la constatació que tindria complicat tenir oportunitats aquí”, va raonar. “Jo creia que tindria alguns minuts i més convocatòries. Em veia entrenant-me a bon nivell, però l'entrenador és qui decideix i no hi pots fer res.”

EL PROTAGONISTA

Jugar el primer partit a San Mamés va ser un senyal de confiança, però en els últims mesos aquesta confiança ha desaparegut
Tothom coneix l'Hèrcules i penso que era impossible trobar una millor sortida. És un gran pas endavant
Albert Vivancos, ‘Vivi'
MIGCAMPISTA DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)