Girona

Vivi reforça l'Hèrcules, un dels grans favorits de 2a B

Rumb a Alacant. El migcampista de Bescanó encetarà dilluns la seva segona experiència fora del club de Montilivi després que la temporada passada acabés cedit a l'Hospitalet. El Girona el té lligat fins al 2018

Vivi va realitzar ahir el seu darrer entrenament amb els seus companys al Girona i la propera vegada que es vesteixi de curt ja serà a Alacant amb el seu nou equip, l'Hèrcules. El bescanoní, que al març farà 22 anys, reforçarà un dels grans favorits de segona B i clar candidat a reingressar en la Lliga de Futbol Professional (el conjunt alacantí és el tercer classificat del grup 3r, a vuit punts del líder). Ahir es van tancar tots els detalls de l'operació de cessió i la intenció és que el jugador viatgi diumenge a Alacant però faci escala abans a València per presenciar in situ l'At. Llevant-Hèrcules (a les 12 del migdia).

Vivi viurà la seva segona experiència fora del Girona FC, club en el qual ha pujat absolutament tots els graons (des dels benjamins fins al primer equip). La primera va ser el curs passat a l'Hospitalet, on va tenir un paper destacat en el que va ser el seu debut a segona B (21 partits i un total de 1.609 minuts). “Creiem molt en Vivi. Se li va fer un contracte professional precisament perquè és un jugador de futur i pensem que, amb aquesta cessió, madurarà i farà un pas endavant molt important, encara més que el que va fer l'any passat”, va comentar Quique Cárcel respecte a la sortida del bescanoní. “No ho tindrà fàcil perquè s'haurà de guanyar el lloc, però és evident que se'n va a un equip d'una rellevància històrica molt important”, va afegir-hi el director esportiu.

Enrolat des del minut 1 d'aquest curs en la primera plantilla, Vivi va signar a l'estiu una ampliació de contracte que el vincula al Girona fins al 2018. Amb un dorsal inferior al 25, el migcampista també es va guanyar fa uns mesos que el club li fes fitxa de professional. Vivi ha jugat dos partits a segona A, on va debutar el curs 2013/14 de la mà de Ricardo Rodríguez en un Còrdova-Girona al Nuevo Arcángel (el setembre del 2013). La seva segona actuació a divisió de Plata es va fer esperar gairebé dos anys, quan Machín el va fer sortir en els darrers minuts a San Mamés en la primera jornada de lliga (agost del 2015). Vivi, però, no ha gaudit posteriorment de la confiança de l'actual entrenador, circumstància que li ha fet plantejar aquest canvi d'aires.

QUIQUE CÁRCEL

“Amb aquesta cessió, Vivi madurarà i farà un pas endavant molt important”

El tercer cedit d'aquest curs

Vivi és el tercer jugador que el Girona cedeix a un altre club aquesta temporada, tot i que les dues operacions anteriors de préstec no han estat productives, en absolut. De fet, un d'aquests futbolistes ni tan sols pertany ja a la disciplina del Girona: David Bigas, que va començar el curs a l'Hospitalet, se'n va desvincular fa poques setmanes per signar per l'Olot, que l'ha adquirit en propietat. A l'Hospitalet, la participació del jugador nascut fa 21 anys a Peralada es resumeix a sis partits de lliga (en els onze últims enfrontaments, ni un sol minut) i un gol (al Miniestadi). L'altre jugador que té cedit el Girona és el migcampista Ayub El Harrak, al qual va fitxar a l'estiu del Valladolid i el va col·locar al Marbella, equip del grup 4t de segona B. Després de dinou jornades de lliga, Ayub només ha participat en set enfrontaments (únicament un com a titular) i ha disputat 164 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)