Quatre gols d'un inspirat Oriol Molins tomben el Gavà

Letal. Els tres primers gols del davanter del Santfeliuenc abans del descans van sentenciar

GAVÀ 2 CERDANYOLA 4

CERDANYOLA: Avilés, Pitu, Víctor Duran, Cuadras, Raúl Barriendos, Juli, Daisuke, Valderas (Rubén López, 77'), Eric Blasco (Javi Sánchez, 82'), Oriol Molins i Jota. GAVÀ: Eric Alcaraz, Cazorla, Jaime (Joel, 67'), Dani Iglesias, Marco Faye, Àlex Pla, Álex Cano (Iu Ranera, 75'), Eric Pujol, Raíllo, Masuet (Nico Kata, 46') i Roger. GOLS: 1-0 (16') Oriol Molins. 2-0 (35') Oriol Molins. 3-0 (44') Oriol Molins. 3-1 (47') Eric Pujol. 4-1 (65') Oriol Molins. 4-2 (78') Raíllo. ÀRBITRE: Carrillo Vílchez. T.G.: Als locals Oriol Molins i Juli, i als visitants Eric Alcaraz i Àlex Pla. COMENTARI: Oriol Molins va ser el gran protagonista del partit d'ahir entre el Cerdanyola i el Gavà, ja que, en una tarda de gran inspiració, va marcar els quatre gols que van servir als vallesans per derrotar l'equip del Baix Llobregat. Especialment letal es va mostrar el davanter local en la primera meitat, ja que va marcar tres gols a un Gavà que es va veure superat pel joc dinàmic del Cerdanyola. En la segona part, en què l'àrbitre, Carrillo Vílchez, va haver de ser substituït per lesió, el gol d'Eric Pujol en una de les primeres accions semblava que tornava el Gavà al partit, però ahir era el dia d'Oriol Molins, que va fer el seu quart gol per sentenciar el duel. Després, el mateix davanter va xutar al travesser i, abans del final, Raíllo va marcar el segon del Gavà.