Internacional

Valdés s'acomiada

Premier. “Gràcies a tots pel suport durant aquests mesos, no ho oblidaré. Ens veiem aviat”, va escriure el català, que podria anar cedit a l'Standard belga

Víctor Valdés deixa Manchester després d'haver d'haver defensat en tan sols dues ocasions la samarreta dels red devils. El català, que té un contracte signat amb el conjunt d'Old Trafford fins al 30 de juny d'aquest any, es va acomiadar ahir amb un tuit. “Moltes gràcies a tots pel vostre suport durant aquests mesos de dur treball per a mi, no ho oblidaré mai. Ens veiem aviat”, va escriure el de Gavà, que segons tots els mitjans anglesos està a punt de signar un contracte pel que resta de temporada amb l'Standard de Lieja per anar-se'n a jugar a la lliga belga. Valdés, que va deixar el Barça a final del 2014, no tenia bona sintonia amb el seu entrenador, Louis van Gaal, que ni tan sols se'l va endur a la gira de pretemporada que el Manchester United va fer pels Estats Units. L'exporter blaugrana no s'havia estrenat enguany.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)