2a divisió A

El Girona vol confirmar la línia ascendent

Divisió d'honor juvenil. Els joves jugadors dirigits per Robert Vila vénen de sumar un punt d'or al camp de l'Espanyol en l'últim matx

El Girona rep la visita de la Damm (a les 12.30 h) al municipal de Vilablareix. El conjunt gironí va aconseguir la sorpresa de la jornada després d'empatar al camp del líder, l'Espanyol B (2-2). El punt obtingut gràcies al bon partit que van jugar atorga als jugadors dirigits per Robert Vila un plus de confiança i moral clau per afrontar els següents partits i seguir lluitant per aconseguir l'objectiu: la salvació de la categoria.

Contra la Damm, els blanc-i-vermells hauran de tornar a mostrar la seva millor versió per tenir possibilitats de puntuar, ja que els barcelonins es troben en la segona posició de la taula després d'encadenar quatre triomfs, dos contra rivals de la part alta, el Mallorca (tercer) i el Saragossa (cinquè).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)