2a divisió FEF

Empat sense gust de res

2a divisió B. El Badalona i la Pobla s'encallen en un partit sense substància, amb certa acció en els instants finals: Gil Muntadas va enviar una pilota al travesser a quatre minuts del final

A la Pobla li va fer molt mal la igualada a Montigalà més perquè torna a caure en zona de descens que per les sensacions del mateix partit. Ni el Badalona ni el conjunt de Posse van fer gaire cosa per desequilibrar el matx: només passaven els minuts intentant que un dels dos equips cometés un error que donés a l'altre els punts. I no es va produir, així que l'ensopiment va regnar i els punts es van repartir. David Serrano va entrar en l'onze, però l'aire fresc no es va notar en l'atac del Badalona, que, si més no, ho va intentar al llarg del primer temps. Bàsicament en un xut llunyà de Morgado que Alberto Varo va desviar a córner. La Pobla també va tenir ocasions com ara dos contraatacs de Tortosa i Serra que, d'altra banda, no van fer intervenir Morales.
Ensopiment general
Si en el primer temps hi va haver poca acció, en el segon el partit va decaure encara més. Molta pilotada llarga, molt intent de control de la possessió però excessives interrupcions amb pilotes a fora i segones jugades que no arribaven enlloc. La Pobla intentava combinar però li era impossible i el Badalona va perdre l'empenta que sí que va tenir en els instants finals del primer temps. De fet, Maestre amb una rematada desviada i Nacho Pérez, amb un servei també a fora, van amanir un matx que en el tram final va tenir certa acció. Els escapulats, avorrits de tants empats (tres dels últims quatre resultats), van anar a totes; ara bé, va ser el filial del Nàstic l'equip que va tenir l'ocasió més interessant: Gil Muntadas va estavellar un xut potent al travesser (86').

BADALONA 0 LA POBLA MAF. 0

BADALONA: Morales, Canelada, Tendillo (Perona, 60'), Akrong, Canelada, Maestre, Toni Lao, Morgado (Joan Grasa, 72'), Eugeni, Serrano (Enric Pi, 55') i Sekou. LA POBLA DE MAFUMET: Varo, Cristian (Marcelo, 32'), Coch, Joaqui, Espasandín; Gabi López, Carlos Esteve, Kike Tortosa, Serra (Álvaro, 70'), Nacho Pérez i Gil Muntadas. ÀRBITRE: Navarro Collados. T.G.: als visitants Denis i Gabri. PÚBLIC: Mig miler d'espectadors al municipal de Montigalà.
Els dos equips hem estat defensivament bé i a nosaltres ens ha faltat calma en la faceta ofensiva
Manolo González
entrenador del badalona
Era important mantenir la porteria a zero i ho hem fet molt bé en un camp difícil
Martín Posse
entrenador de la pobla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)