3a divisió FEF

Millor havent dinat

Canvi. El Cerdanyola, que s'ha recuperat en la taula, ha vist com les tres victòries aconseguides a les Fontetes han estat en horari de tarda, i per això ha decidit jugar a partir d'ara a les 17 h

Les tres victòries del Cerdanyola a les Fontetes aquesta temporada tenen totes un denominador comú: els tres partits es van jugar en horari de tarda –contra el Peralada, l'Ascó i el Gavà–. Per això, els vallesans han posat fil a l'agulla i, a partir d'ara, el conjunt verd disputarà els partits a les Fontetes els diumenges a les cinc de la tarda.

“Abans ja jugàvem a la tarda i en aquest horari hem viscut grans partits, com ara les victòries en les eliminatòries de la copa Catalunya”, explica el tècnic Toni Carrillo, que, després del triomf contra l'Ascó (3-0) en l'últim partit del 2015, va decidir, juntament amb el president de l'entitat, jugar a partir d'aleshores a les cinc de la tarda. “Vam decidir canviar i, de moment, ens està donant sort; a més, ve més gent al camp”, explica l'entrenador barceloní, que ha vist ara com el seu equip ha aconseguit dues victòries consecutives a casa que, sumades al triomf obtingut per l'equip diumenge passat a Manlleu, han catapultat el conjunt vallesà a la zona tranquil·la de la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)