3a divisió FEF

Baralla entre candidats

La part alta bull. Menys l'Europa, vuit dels nou primers classificats s'enfronten entre si en una jornada que s'entreveu clau en la lluita per entrar a la zona de la promoció d'ascens

Amb el Prat i el Sabadell B destacats des de fa ja diverses jornades al capdavant, sembla que la gran lluita en la part alta serà per la tercera i la quarta posició, amb un bon grapat de candidats lluitant entre si. El Vilafranca i el Gavà, i la Muntanyesa i el Júpiter, per exemple, s'enfrontaran avui diumenge, mentre que el Manlleu i el Granollers se les hauran amb els dos primers classificats.

Al municipal de Manlleu, els osonencs, en plena ratxa ascendent, rebran la visita d'un gairebé intractable Prat, que tindrà només la baixa per sanció del migcampista Charly Ruiz. Els potablava van recuperar la setmana passada els cinc punts al capdavant de la taula després de l'ensopegada del Sabadell B, que contra el Granollers buscarà refer-se de la primera derrota en 13 partits. José Solivelles, tindrà les baixes de Ferreira i Marc Martí, per lesió, i el dubte de Xavi Civil, mentre que els granollerins no podran comptar amb el sancionat Riki.

En el derbi barceloní, la Muntanyesa intentarà mantenir el seu estatus en les posicions d'ascens, una zona noble a la qual s'intentarà acostar el Júpiter –sense Mechi, sancionat–, que mirarà de sumar la segona victòria consecutiva, tot buscant recuperar el temps perdut en
la segona fase de la temporada.

Una situació semblant es viurà al municipal de Vilafranca, amb els locals, quarts, i el Gavà intentant no desenganxar-se de les primeres posicions. En el Vilafranca podria debutar Jesús Ayala, mentre que en el bàndol blaugrana podria estrenar-se el davanter Boris Garrós, que va fitxar aquesta setmana procedent de l'Hospitalet. El barceloní podria entrar en el lloc del sancionat Nico Kata.

Duel decisiu en la zona baixa a Ascó

La temporada se li pot complicar de valent a l'Ascó si no aconsegueix tirar endavant el partit contra el Masnou. El conjunt de la Ribera de l'Ebre no aconsegueix guanyar des de la jornada 16 i s'està veient cada cop més despenjat a la taula classificatòria. A poc a poc recupera efectius –Virgili va jugar nou minuts en el darrer partit– però necessita demà una victòria contra el cuer que, d'altra banda, està experimentant molts canvis en la plantilla. Ahir, per exemple, va incorporar el central Sergio Castillo, procedent del Sants.

El Cerdanyola i el Santfe, per anar fent coixí

El Cerdanyola i el Santfeliuenc, dos equips que aspiren a la salvació de categoria, estan llançats. Es troben en la part mitjana de la classificació i avui tenen l'oportunitat de deixar equips enrere en la taula i anar fent coixí per a la lluita del final de temporada. Els vallesans s'enfronten al Palamós, a qui deixarien a sis punts de diferència en cas de victòria local. Una victòria del Santfeliuenc, en canvi, els faria avançar el Sant Andreu en la lluita per la tretzena posició. Els d'Andrés González, però, només han guanyat un partit fora de casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)