L'Ascó torna a somriure a casa

A l'escaire. El Masnou conserva possibilitats d'obtenir algun punt però no està encertat i topa amb la fusta a deu minuts del final (1-1)

L'Ascó va fer un pas endavant en l'objectiu sobrevingut –la permanència– en derrotar a casa el cuer, el Masnou, que va tenir possibilitats fins al final. Els de Miguel Rubio van obtenir la primera victòria a casa des de la jornada 9 contra el Terrassa. Virgili va encarrilar el partit després d'un bon inici del conjunt ebrenc en enviar la pilota al fons de la xarxa del porter Priego. Els locals havien tingut diverses ocasions en el primer tram però van patir al final del primer temps i durant el segon gràcies a la resposta de l'equip de Miguel López amb accions de Borreda –inexplicable el gol que va fallar– i de Pol, que va topar amb Sergio López. Al final, els maresmencs van topar amb el travesser en un xut de Matamala, a deu minuts del final, una acció que va precedir la sentència asconenca, obra de Guiu després d'una passada de Virgili.

MASNOU 0 ASCÓ 2

ASCÓ: Sergio López, Edu Vives, Munta (De Nova 62'), Socías, Massana, Artur Gòdia, Gerard Roigé, Cristino, Virgili, Guiu (Roger 88') i Bertomeu (Pau Ripoll 45'). MASNOU: Marc Priego, Márquez, Dani Prieto, Nico (Sebas 78'), Guti, Juanma (Óscar 56'), Llobet (Castillo 68'), Edu Domingo, Matamala, Adri Borredà i Pol. GOLS: 1-0 (29') Virgili. 2-0 (86') Guiu. ÀRBITRE: Calle Martínez. T.G.: Als locals Munta, Artur Gòdia i Gerard Roigé; i als visitants Guti i Adri Borreda PÚBLIC: 130 espectadors al municipal d'Ascó.