2a divisió FEF

Errors i punts repartits

2a divisió B. Un penal fallat per Marc Fernández i l'expulsió de Luis Acosta marquen un empat que no serveix de gaire a cap dels dos equips

La Pobla va sortir de la zona de descens però hi continua massa a prop, i al Sabadell se li escapen els rivals per la quarta posició. El punt que es van repartir ahir els dos equips no serveix de gaire en un partit marcat per dos errors que van donar ales al rival. Els arlequinats el tenien controlat fins a l'errada de Marc Fernández en un penal aturat per Varo (45'), i la Pobla tenia lligat el matx fins a l'expulsió d'Acosta (77'). Els arlequinats van merèixer arribar al descans amb avantatge però van topar sovint amb Alberto Varo, que va aturar les accions de Fernández –una falta i una pena màxima– i una de doble de Batanero i Pirulo. En el segon temps, la Pobla va tenir millors sensacions i va lligar el partit amb el penal anotat per Nacho Pérez. Però el filial del Nàstic es va complicar la vida en l'acció de la segona groga de Luis Acosta, que va deixar el seu equip amb deu jugadors. Els últims instants van ser un atac i gol del conjunt arlequinat, que va aconseguir l'empat en un servei de córner servit per Marc Fernández i rematat dins l'àrea per Forgas, que havia entrat de suplent.

SABADELL 1 LA POBLA MAF. 1

LA POBLA DE MAFUMET: Varo, Cristian Márquez, Espasandín, Luis Acosta, Joaqui, Carlos García (Gabi López, 76'), Álvaro (Vadillo, 79'), Gil Muntadas, Tortosa, Serra, Nacho Pérez (Marcelo, 86'). SABADELL: Craviotto, Agus Medina, Valentín, Lucas Viale (Forniés, 82'), Agustín Fernández, Adri Díaz, Marc Fernández, Batanero (Forgas, 76'), Manel, Pirulo (Juan Osado, 66'), Eloy Gila. GOLS: 1-0 (69') Nacho Pérez, de penal. 1-1 (87') Forgas. ÀRBITRE: Sánchez López. T.G.: Als locals Varo, Cristian Márquez i Joaqui, i als visitants Valentín, Lucas Viale, Agustín, Batanero, Pirulo i Forniés. T.V.: Al local Luis Acosta per doble groga (77'). PÚBLIC: Uns 400 espectadors al municipal de la Pobla.

LES REACCIONS

Són detalls els que marquen, i n'haurem d'aprendre. L'expulsió ha donat ales al Sabadell
Martín Posse
entrenador de la pobla
Hem fet una primera part fenomenal i una segona meitat massa precipitats
Miguel Álvarez
entrenador del sabadell

Eloy Gila va debutar amb el Sabadell

El conjunt arlequinat va fer debutar en l'onze inicial el seu únic fitxatge d'aquest mercat d'hivern, Eloy Gila. “En la primera part m'he trobat molt bé però després he notat la manca de ritme”, deia l'atacant, que aquest curs no jugava des del 6 de desembre (4 minuts en l'Oviedo-Llagostera) de la jornada 16. Gila va completar els 90 minuts.