3a divisió FEF

El Cerdanyola s'adapta

9 de 9 punts possibles. Toni Carrillo admet que la clau de la bona ratxa del seu equip és que ha aconseguit conjuntar tots els jugadors en un camp més gran com les Fontetes

Ni el Prat, com a líder destacat, ni l'Europa, que ara ha pitjat l'accelerador, porten el mateix ritme que el Cerdanyola, que s'ha afermat en la zona mitjana de la classificació. El conjunt de Toni Carrillo ha sumat tres victòries en els tres últims partits que li han donat ales per abandonar la batalla per la salvació per mesurar-se en la zona tranquil·la.

El canvi, segons diu l'entrenador, Toni Carrillo, és l'adaptació de molts jugadors a la seva nova casa, el municipal de les Fontetes. “Jo he viscut tres camps diferents i costa molt adaptar-se a tot”, diu Carrillo. “Des de principi de temporada hem volgut imposar un futbol diferent del de la Bòbila i tot això costa d'assimilar-ho. No només pels set que hi havia l'any passat sinó a l'hora de conjuntar tots els fitxatges que van venir a l'estiu”, explica el tècnic.

Tot i això, els 9 punts de 9 possibles tenen per a Carrillo una explicació clara: han marcat 13 gols en les últimes quatre victòries. “Ens hem destapat pel que fa a l'encert de porteria i tot plegat perquè tot el que entrena i treballa l'equip està donant fruits.” En aquest sentit, l'aportació d'Oriol Molins (sis gols) i d'Èric Blasco (tres gols) ha estat clau perquè l'equip vallesà hagi saltat quatre posicions en tres jornades. “Abans tampoc no mereixíem tantes derrotes; i ara, en canvi, fent poc fas gol”, admet l'entrenador barceloní.

Avilés, de tercer a primer porter

Per la porteria del Cerdanyola han passat tres porters aquesta temporada: Pociello, Coca i Carlos Avilés. El jove porter és ara el protagonista després de la marxa de Pociello al Masnou i de la lesió de llarga durada del veterà sabadellenc.

“Sabem que és un porter de futur i en el moment que podia jugar no he tingut cap dubte a fer-lo jugar”, diu Toni Carrillo sobre l'exjugador del Mercantil que a mitjan d'aquest curs ha estat donat d'alta d'una lesió al lligament encreuat anterior del genoll. “Va tenir molta mala sort l'any passat”, admet el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)