Girona

Un punt ben incòmode

Divisió d'honor juvenil. El Girona va topar una vegada i una altra amb un San Francisco molt ben posat en defensa en un duel amb poques ocasions i marcat per la presència del vent

El Girona estava ben avisat del que es trobaria en aquesta jornada, i les expectatives no van defraudar: el San Francisco va fer honor a la seva fama de bon equip defensiu i va plantar una muralla sobre la gespa de Vilablareix que li va donar un bon resultat. L'equip gironí va ser el que va tenir el control del joc, però, quan intentava trobar forat per dins, topava amb un conjunt mallorquí amb les línies molt juntes i que deixava pocs espais. Quan els de Robert Vila intentaven desequilibrar per fora, el rival també era capaç de tallar l'última passada. De fet, en la primera part només es va veure una ocasió clara a través d'un xut del local Bargalló que va obligar Macià a estirar. Conscient que el San Francisco és un bon bloc que costa de superar, durant la setmana l'equip gironí havia preparat amb especial cura les accions a pilota aturada. Aquesta arma, però, va quedar desactivada per culpa d'un convidat inesperat, el vent, que va bufar amb insistència al Gironès i va provocar que la precisió dels llançaments no fos la més adequada per poder fer mal al rival mallorquí.
Una última embranzida
Còmode en defensa, el San Francisco va renunciar a l'atac i no va xutar entre els tres pals en tot el partit. Per contra, la insistència dels gironins va anar en augment en els últims minuts, però en les arribades més clares va faltar primer la rematada i, en segon lloc, la punteria. Amb aquest empat, el Girona queda dos punts per sobre del descens en espera del que faci avui el Manacor. En cas de victòria balear, els gironins caurien en zona de perill.

GIRONA 0 SAN FRANCISCO 0

GIRONA: Pol, Guillem, Abde, Mas (Curu, 71'), David, Torres (Puig, 60'), Blai, Joel (Sala, 60'), Bargalló i Álamo. SAN FRANCISCO: Macià, Pere, Maldonado, Pajuelo, Pau, Adri, Carrasco, Jover (Fran, 87'), Navalón (Guille, 74'), Alemú (Salamanca, 69') i Plomer (Oscar, 90'). ÀRBITRE: Calle Martínez. T.G.: a Pau i Jover del San Francisco. PÚBLIC: un centenar d'espectadors.
En una lliga tan igualada, quan no es pot guanyar és important no perdre. Ho hem intentat tot, però el San Francisco defensa molt bé
Si he de destacar alguna cosa positiva, em quedo amb el fet d'haver deixat la porteria a zero
Robert Vila
entrenador del girona juvenil
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)