El Vilafranca supera el Masnou gràcies a una gran segona part

Consolidats. Amb el triomf, els penedesencs continuen una setmana més en zona de ‘play-off'

VILAFRANCA 2 EL MASNOU 0

MASNOU: Marc Triado, Márquez, Juanma, Dani Prieto (Guillem, 73'), Guti, Sebas (Mendo, 64'), Ferri, Edu Domingo, Matamala, Òscar Arnau i Llobet (pol, 64'). VILAFRANCA: Miguel Ramos, Albarran, Via, Fontanils, Joan Castillo, Medina, Gestí (Aitor Casas, 79'), Oribe, Guti (Ayala, 67'), Boira (Georgy, 84') i Santi Triguero. GOLS: 0-1 (57') Oribe. 0-2 (90') Santi Triguero. ÀRBITRE: Rodríguez Enrique. T.G.: Als locals Llobet, Edu Domingo i Guillem; i al visitant Albarran. PÚBLIC: Uns 150 espectadors. COMENTARI: El Vilafranca continua aferrat a la zona de promoció després de vèncer al camp del cuer, un Masnou que no va poder aguantar el ritme imposat pels visitants en la segona meitat. En la primera, en canvi, el partit va ser molt més igualat, amb oportunitats per a tots dos equips. Quan tot just es complia la mitja hora de joc, David Fontanils va rematar al pal un servei de cantonada, i el mateix jugador vilafranquí va evitar el gol del Masnou minuts després. Després del descans, la història del duel va canviar completament, i el Vilafranca en va passar a ser el total dominador. Fruit de la insistència, Oribe va obrir el marcador amb un xut des de la frontal després d'un rebot (57'), i amb el Masnou abocat a l'atac buscant l'empat, Triguero va fer el segon en l'afegit.