3a divisió FEF

El Cerdanyola resisteix

En inferioritat. Els verds aconsegueixen la victòria tot i jugar més de mitja hora amb un home menys per la vermella a Daisuke

El derbi vallesà entre el Cerdanyola i el Terrassa es va saldar amb victòria del conjunt local, que continua en plena ratxa. Els visitants, en canvi, allarguen els seus dubtes. Cap dels dos equips havia tingut oportunitats clares fins que va arribar la diana de Molins, que va rematar de cap una falta. Semblava que la reacció del Terrassa era immediata, però Avilés va aturar el penal de Boniquet. Tot just després de la represa, Jota va ampliar les distàncies aprofitant un error defensiu del Terrassa però el davanter visitant Estrada sí que va encertar i va posar emoció en el marcador. L'expulsió de Daisuke va fer patir el Cerdanyola, que va acabar amarrant els punts.

CERDANYOLA2
TERRASSA1

CERDANYOLA: Avilés, Torres, Victor Durán, Cuadras, Barriendos, Juli, Daisuke, Pitu (Aitor, 87'), Eric Blasco (Diego, 67'), Molins i Jota (Turu, 92'). TERRASSA: Carlos Morales, Chele, Jou (Xapi, 45), Javi González, Borges, Adri, Grasa, Maldonado, Oscar (Estrada, 48), Burgos (De la Torre, 63) i Boniquet. GOLS: 1-0 (36') Molins. 2-0 (46') Jota. 2-1 (52') Boniquet. ÀRBITRE: Castaño Coso. T.G.: als locals Torres, Victor Duran, Juli; als visitants Javi González, Adri, Òscar, Burgos i Xapi. T.V.: amb vermella directa, Daisuke (60'). PÚBLIC: Un centenar de persones a les Fontetes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)