Girona

Alcalá: “Aquí no hi ha ningú fix”

Retorn. El central ja estarà a disposició de Machín després de superar unes molèsties i perdre's per sanció el duel contra el Llagostera

Autor del gol que va salvar els mobles contra l'Oviedo (1-1), Pedro Alcalá va haver de descansar dissabte passat per sanció i no es va poder enfrontar amb el seu exequip, el Llagostera. Hauria estat dubte, ja que també arrossegava petites molèsties al quàdriceps esquerre. “L'aturada m'ha anat bé per recuperar-me i avui [ahir] ja m'he pogut entrenar al 100%.” Malgrat estar en plenitud física i haver encadenat fins dissabte passat disset titularitats –amb setze partits complets–, el defensa no es veu en l'onze contra el Mirandés. “En aquesta plantilla no hi ha ningú fix ni que tingui la titularitat garantida.” Tot fa pensar, però, que recuperarà el lloc a l'eix al costat de Lejeune i del fins ara insubstituïble Kiko Olivas (l'únic futbolista que ha participat en els 27 partits, juntament amb Isaac Becerra). “Quan ha faltat algú se l'ha substituït sense que l'equip ho notés. I els més joves [Mas i Marcelo] tenen ambició i també molt de nivell.”

Alcalá considera que la competència, i no només a l'eix de la defensa, pot ser una de les claus del bon moment del Girona. “Tothom s'exigeix molt en els entrenaments, i això ens beneficia i ens ajuda a créixer. I malgrat que la plantilla és àmplia, l'ambient a dins el vestidor és molt bo”, va afegir l'exjugador del Llagostera, que va començar amb alguns dubtes en el Girona –sobretot en les primeres jornades–, però ja els ha superat amb escreix.

“El Llagostera hi és a temps”

Pedro Alcalá no amaga que, després del Girona, la seva predilecció és el Llagostera, el seu exequip. I malgrat que els blaugrana van sortir molt tocats després del 0-1 en el derbi, el central està convençut que protagonitzaran una gran reacció: “Ho tenen difícil, però quinze partits són un món i encara hi són a temps. Si guanyen a Elx, els veig molt capacitats per revertir la situació. I tant de bo ho facin”, va assegurar. “A pesar de la derrota, els vaig veure bé i molt millorats respecte a partits anteriors.” Això sí, Alcalá admet que el marge d'error és escàs i que el curs passat no serveix de mirall: “Va ser diferent, perquè vam començar la reacció molt abans. Però hi confio.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)