2a divisió FEF

Condemnats a l'apatia

Espessos. El Sabadell continua divagant en la part mitjana de la taula per culpa d'un insípid empat a casa contra el filial del Llevant

El Sabadell continua engabiat a la meitat de la taula, sense fred ni calor, i navega cap a un final de temporada insípid. El conjunt arlequinat estava obligat a guanyar per escalar posicions i continuar a l'aguait de la quarta plaça, però va decebre empatant contra un rival en descens. El Sabadell, a més, va tenir molt poques ocasions de gol: l'única amb cara i ulls va ser una connexió entre Sandro i Manel Martínez que el davanter maresmenc va enviar desviada. Pel que fa a la resta de partit, el Llevant del debutant Toni Aparicio va aconseguir el seu objectiu: curtcircuitar la possessió arlequinada i conservar possibilitats en el segon temps. Manu Viana va fer lluir Craviotto, Traver va rematar desviat i Fran Núñez va tenir a les seves botes una última ocasió. Per acabar-ho d'adobar, Lucas Viale es va lesionar tot sol i té afectat el lligament interior del genoll.

AT. LLEVANT0
SABADELL0

SABADELL: Craviotto, Pastells, Valentín, Lucas Viale, Agustín, Yeray (Adama, 68'), Marc Fdez. (Bruno, 68'), De Val, Manel (Agus, 77'), Sandro i Eloy Gila. ATLÈTIC LLEVANT: Koke, Luca Ferrone, Artabe, Dani Calvo, Jair, Valiente, Traver, Víctor (Pepelu, 88'), Juan Delgado, Nanclares (Fran Núñez, 78'), Manu Viana. ÀRBITRE: Monter Solans. T.G.: als locals Agustín i Bruno; al visitant Víctor. PÚBLIC: 1.720 espectadors a la Nova Creu Alta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.