3a divisió FEF

Cara i creu sobre la gespa

3a divisió. El Granollers i el Gavà s'enfronten aquest cap de setmana al carrer Girona immersos en dues ratxes oposades: els vallesans encadenen sis derrotes, i els blaugrana, set victòries

Aquest diumenge el Municipal de Granollers acull un partit entre dos equips que ben bé es poden definir com les dues cares totalment oposades d'una mateixa moneda. El Gavà i el Granollers arriben al partit amb ratxes ben diferents però amb la necessitat de sumar els tres punts en joc. L'equip del Vallès Oriental acumula sis derrotes consecutives i un empat contra el Sabadell B, així que són set el nombre de jornades sense conèixer la victòria, mentre que el conjunt del Baix Llobregat encadena set victòries consecutives i suma 22 punts de 24 possibles en les darreres vuit jornades, que l'han situat tercer en la classificació.

Aquests dos equips, set jornades enrere solament estaven separats per un punt, ara mateix el Gavà té un avantatge de dinou respecte al Granollers, que es troba a sis punts de la zona de descens.

Tot i això, Juanma Pons, entrenador del Gavà, no es refia gens del seu pròxim rival: “Els equips que arriben ferits pels mals resultats sempre plantegen partits complicats, perquè pel que fa a l'actitud van a donar-ho tot, i fins aquesta mala ratxa de resultats, el Granollers estava fent una gran campanya. Les nombroses lesions els han perjudicat clarament.”

Una de les claus de la fabulosa ratxa del Gavà és la facilitat anotadora en les darreres jornades, especialment gràcies als seus dos màxims golejadors, Manu Raíllo i el recent fitxatge Boris Garrós, ja que tots dos sumen catorze gols en aquests vuit partits. Totalment oposada és la situació al Granollers, conjunt que sols ha aconseguit marcar quatre gols en les darreres set jornades, i al qual la mancança golejadora i les nombroses lesions han condemnat a mirar cap avall en la taula classificatòria.

Albert García, entrenador del Granollers, no vol pensar en el descens i sí a “capgirar la dinàmica negativa contra el Gavà”: “Ells hi arriben molt forts i encadenen diversos partits guanyant de manera clara. Amb la incorporació de Boris han guanyat molta definició en atac. Haurem de córrer molt i fer un gran partit per sumar. Hem de pensar a millorar nosaltres i capgirar aquesta dinàmica, per oblidar-nos del descens.”

LES REACCIONS

El nostre objectiu és ascendir, però hem de ser cauts i prudents. Queda molta feina per fer
Juanma Pons
entrenador del gavà
Més que pensar en el descens, hem de pensar a millorar nosaltres i capgirar aquesta dinàmica
Albert García
entrenador del granollers
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)