2a divisió FEF

Aspiracions a prova

Entre candidats. El Barça B, embalat amb 22 punts de 24 possibles, visita el Lleida, que no ha marcat en les últimes quatre jornades. “El repte ens motiva”, diu el tècnic Imanol Idiakez

Està preparat el Lleida per continuar lluitant? El Barça hi arribarà a temps? Molt del que passi d'aquí fins a final de temporada a la part alta tindrà a veure amb el resultat que es produeixi en el partit d'avui al Camp d'Esports. El Lleida rep el filial blaugrana, que hi arriba embalat (22 punts de 24 possibles) disposat a posar el ganxo a la quarta posició.

Guanyi o no, el Barça encara no la podrà assolir perquè la distància amb l'Hèrcules –que, a més, juga a casa contra el València Mestalla– és de quatre punts. Però un resultat favorable l'empataria a punts amb el Lleida, al qual deixaria tocat moralment. “Rebem un dels grans de la categoria. El repte ens motiva i ens apassiona”, explica Idiakez, que ha de solucionar els problemes amb el gol, ja que el Lleida no ha marcat en els últims quatre partits.

Tots necessitats

Per afrontar el final de temporada amb certes garanties, el Reus necessita tallar la ratxa de dos empats amb una victòria. Visitarà el Llosetí. “Tenim dos partits ara fora de casa i sí que sents la necessitat de guanyar per continuar allà a dalt. Queden deu jornades i necessitem continuar sumant, perquè no n'hi ha prou amb el que tenim”, diu l'entrenador del Reus, Natxo González.

El Cornellà també necessita mantenir el ritme alt per fugir de la lluita de la quarta plaça i poder aspirar a les primeres posicions. Jugarà a la Pobla amb el filial del Nàstic encara recuperant-se del cop que va suposar la derrota a Xàtiva. En cas de victòria, els grana podrien atrapar l'Hospitalet si els riberencs s'han recuperat amb una victòria contra l'Eldenc. Els de Cifuentes arriben d'una jornada de descans i victòria del partit contra l'Huracán.

LLEIDA
Alineació:
Crespo; Rubio, Pau, Toño, Fuster; Albistegi, Marc Martínez; Urko, Colinas Carlos; i Onwu.
Baixes:
Molo i Ekhi (sanció).
BARÇA B
Alineació:
Ortolà; Palencia, Fali, Tarín, Moi; Gumbau, Xemi, Kaptoum; Perea, Romera i Chamorro.
Baixes:
Cámara (sanció) i Suárez (lesió).
REUS
Alineació:
Édgar Badia; Benito, Moyano, Olmo, Ángel; Rafa García, Ramon Folch; Fran Carbia, Àlex Colorado, David Haro; i Edgar Hernándezi.
Baixes:
Vitor i López Garai (sanció).
P. MAFUMET
Alineació:
Ondoa; Márquez, Polaco, Joaqui, Víctor García; Alfons Serra, Carlos García; Gil, Vadillo, Cristian Herrera; i Emana.
Baixes:
Álvaro i Nacho Pérez (lesió).
CORNELLÀ
Alineació:
Marcos; Pere, Borja, Uche, Ñoño; David, Marc Caballé o Gómez, Pep Caballé; Lucas, Abraham i Enric.
Baixes:
Joel (sanció) i Lulu (lesió).
L'HOSPITALET
Alineació:
Aulestia; Sierra, David López, Aleix, Savall; Prior, Tià Sastre, Cristian Gómez; Corominas, Christian Alfonso; i Gerard Oliva.
Baixes:
Dani Fernández (sanció) i Ton Alcover (lesió).
SABADELL
Alineació:
Craviott; Pastells, Valentín, Agustín, Alcañiz; Adama, Batanero, de Val; Bruno, Eloy i Manel.
Baixes:
Viale, Marc Fernández, Yeray, Sandro, Juanjo i Adri Díaz (lesió).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)