Amb èpica i de xilena

Eufòria. El Palamós supera el Júpiter amb un gol de Feixas de xilena en l'últim instant i deixa la zona de descens a set punts. Els de Mármol van dominar la primera part, però van patir en la segona

Com més soferta és una victòria, més alegria dóna, i per això el triomf d'ahir del Palamós al camp del Júpiter va fer embogir d'eufòria els palamosins. I és que els de Joan Mármol van certificar la victòria amb un espectacular gol de xilena d'Aleix Feixas en el temps afegit. A més, els tres punts que va donar el davanter gironí són d'or per a un Palamós que fa un pas de gegant per assolir la permanència, ja que deixa el Rubí, l'equip que marca la zona de descens, a set punts de distància. El Palamós va començar a obrir el camí de la victòria ja en la primera part. Tot i que els de Mármol van tenir poques ocasions de gol, aquestes van ser molt clares. I és que el Palamós va dominar amb claredat en la primera part i va tenir el partit controlat. Ja en el primer minut, Makaay va disposar d'un un contra un que va aturar Víctor, però el primer gol va acabar arribant en el 12'. Agi va rebre una gran assistència de Jordi Matamala i des de l'interior de l'àrea petita no va perdonar. Amb el marcador a favor, els palamosins haurien pogut ampliar l'avantatge, però novament Makaay va errar un un contra un xutant als núvols. Tota la feina feta pel Palamós en la primera meitat se'n va anar en orris en un no res. El Júpiter es va començar a despertar en els últims instants de la primera part i Bayona ja va haver de salvar l'empat davant de Kuku en un parell d'ocasions. En l'inici de la segona part, però, el golejador dels barcelonins ja no va perdonar. En el 52' el Júpiter va aprofitar una pèrdua de pilota del Palamós al centre del camp i Kuku va rebre una bona assistència en profunditat que va finalitzar amb un xut creuat lluny de l'abast de Bayona per empatar.
Tot de cara
El Palamós no està tenint la sort de cara aquesta temporada i, després del gol de l'empat del Júpiter, semblava que una vegada més se'ls giraria tot en contra. L'empat va donar ales als barcelonins, que es van llançar a buscar el gol de la victòria a la desesperada. El Palamós va haver de patir durant mitja hora la intensitat de l'equip de la Verneda, que va penjar moltes pilotes a l'àrea i va obligar Bayona a intervenir en nombroses ocasions. Tot i el patiment, els palamosins no van renunciar a res i en el 94' va arribar la xilena de Feixas, que va donar tres punts als palamosins que els permetran rebre la setmana que ve el Santfeliuenc amb més tranquil·litat.

JÚPITER1
PALAMÓS2

JÚPITER: Víctor, Ignasi, Javi, Anás, Reina; Aufinger (Mika, 18'), Mechi (Erik, 71'), Gueri, Kuku, Josu (Quim Solano, 78') i Pau. PALAMÓS: Bayona, Herrera, Ayala, Cano, Subi; Agi, Barrera (Marçal Lladó, 66'), Jordi Matamala, Makaay (Medina, 59'), Iván Garcia (del Moral, 79') i Aleix Feixas. GOLS: 0-1 (12') Agi. 1-1 (52') Kuku. 1-2 (94') Feixas. ÀRBITRE: Guijarro Àlvarez. T.G.: als locals Mika, Pau, Josu i Kuku; i als visitants Matamala i Barrera. PÚBLIC: Uns 300 espectadors..

Estic molt content i molt orgullós de la feina que ha fet avui l'equip. En la primera part, amb el 0-1 hem tingut el 0-2, però no l'hem fet
Avui la moneda que pot caure cap a un costat o cap a l'altre ens ha estat favorable
Joan Mármol
entrenador del palamós

El segon gol seguit de xilena d'Aleix Feixas

No és habitual veure gaires gols de xilena, però el davanter gironí s'hi ha acostumat en les darreres setmanes. A banda del gol que ahir va donar el triomf al Palamós, Feixas ja va demostrar la seva capacitat per fer aquests gols fa poc més de deu dies. El 2 de març, en jornada intersetmanal, el Palamós va rebre el Masnou i en el minut 42 Feixas va situar el 2-1 momentani en el marcador amb un altre gol de xilena. A banda dels gols de xilena, des que el punta va arribar en la jornada 18 ha demostrat la seva capacitat golejadora, i és que en 12 partits ja suma un total de 5 gols. A més, dos d'ells han servit per donar la victòria al Palamós. El d'ahir contra el Júpiter i el que va fer contra el Figueres (1-0).