3a divisió FEF

Pandiani, jugador a Suïssa i director esportiu al Masnou

3a divisió. El davanter uruguaià, que continua en actiu, alternarà la seva tasca de futbolista al Lausanne Sport de la segona divisió helvètica amb la de responsable tècnic al club maresmenc

Walter Pandiani s'encarregarà de dirigir l'àrea esportiva del Masnou. Ho farà, això sí, en unes condicions molt especials, ja que el futbolista l'uruguaià encara no ha penjat les botes i milita al Lausanne Sport de la segona divisió suïssa. Una responsabilitat que, tot i que sembli mentira, no és incompatible amb l'altra, ja que la setmana passada –i ahir mateix– l'exjugador de l'Espanyol i el Deportivo, entre altres equips, ja va treballar al club, portant la batuta dels entrenaments del primer equip juntament amb Juan Ignacio Ibarra, que es quedarà com a entrenador fins a final de temporada, i Washington Tais, un tècnic de la confiança de Pandiani que col·laborarà amb ell.

El davanter, de 39 anys, que té el seu fill Nico jugant al primer equip, tindrà una tasca molt activa en la presa de decisions, i el seu criteri tindrà un pes determinant a l'hora de plantejar alineacions, tàctiques i canvis.

Serà una situació atípica, ja que el desig de Walter Pandiani és ser l'entrenador de l'equip, una tasca que de moment no pot desenvolupar perquè no té el títol i també pels compromisos amb el Lausanne Sport. El Masnou, de fet, continuarà sense poder inscriure un tècnic a tots els efectes, ja que Juan Ignacio Ibarra té la llicència en ús al Levante-Les Planes femení, on és segon tècnic.

Segona etapa

El Rifle Pandiani ja tenia un vincle estret amb el club maresmenc, ja que la temporada passada va dirigir el cadet i, després, el juvenil, equip que va agafar en una situació compromesa i va acabar baixant. El seu desig d'acabar entrenant el primer equip, de fet, no és res nou. Una bona mostra d'això és que el veterà futbolista uruguaià s'encarregarà de l'àrea tècnica tot i ser conscient que li tocarà agafar uns quants avions cada setmana. La seva intenció és estar present en tots els partits del Masnou, però si coincideixen amb els Lausanne Sport, on té una participació irregular (350 minuts repartits en 9 duels), no serà possible.

COM UN TÈCNIC

El seu criteri tindrà un pes determinant en les decisions del primer equip

VINCLE ESTRET

Pandiani ja va dirigir el juvenil l'any passat i té el seu fill Nico al primer equip

HORES DE VOL

L'uruguaià es farà un tip d'agafar avions: no deixarà de competir a Suïssa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)