3a divisió FEF

L'Ascó agafa aire per a la permanència

Xoc trepidant. El conjunt de Miguel Rubio posa distància respecte a un rival directe per la permanència i s'aferma a la zona mitjana després de marcar dos gols psicològics: a l'inici del partit (Argilaga, 5') i al principi del segon temps (Gòdia, 49')

L'Ascó respira tranquil i ja demostra que està rehabilitat després dels dos últims mals resultats (un empat i una derrota) gràcies a la victòria que va aconseguir ahir contra el Peralada. Els riberencs escalen a la zona mitjana de la classificació i avantatgen de quatre punts el rival d'ahir, que va caure per dues dianes en els pitjors moments: a l'inici de cada part. El xoc, però, va tenir moltes alternatives perquè tots dos equips van tenir múltiples oportunitats per marcar. La primera la va transformar l'Ascó en una pressió executada per Virgili i Argilaga que va acabar amb gol després d'una passada arriscada de la defensa empordanesa. A partir d'aquí, i després d'un tram en què l'Ascó va dominar, el Peralada va tenir ocasions per mitjà de Jaume i Marc Mas. L'inici del segon temps va ser mortal per als visitants, perquè Gòdia va executar una falta des de la frontal provocada per ell mateix per encarrilar el partit. La diana va donar ales als locals, que van tenir més ocasions durant el segon temps (de Bertomeu –dues vegades– i Adrià Gallego) tot i que el Peralada, que no va abaixar els braços, va tenir un tram final en què hauria pogut reduir distàncies. De fet, Manolo va tapar l'única opció visitant –de Lluc– a l'àrea petita set minuts abans del final.

ASCÓ2
PERALADA0

ASCÓ: Manolo, Gallego, de Nova (Vives, 66'), Coch, Socías, Gòdia, Bertomeu, Massana, Virgili (Asier, 82'), Guiu (Munta, 66') i Argilaga. PERALADA: Ureña, Argi, Mate, Lluc, Bochi (Zou, 79'), Ivan (Oscar, 61'), Ferrón, Cornellà, Mas, Jaume (Borja, 70') i Moñino. GOLS: 1-0 (5') Argilaga. 2-0 (49') Gòdia. ÀRBITRE: Calderiña Pavon. T.G.: als locals Massana i de Nova; i als visitants Ivan Fernández, Lluc i Moñino.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)