3a divisió FEF

Toni Carrillo, cap a la novena

3a divisió. El Cerdanyola renova el seu entrenador, que complirà gairebé una dècada assegut a la banqueta vallesana. “Per mi és un luxe continuar aquí”, va manifestar el barceloní

Toni Carrillo començarà el curs vinent la seva novena temporada al capdavant del Cerdanyola. El conjunt vallesà i l'entrenador barceloní han escenificat una renovació emparaulada ja alguns mesos enrere i que fa evident la confiança de l'entitat en el cos tècnic que el va dur a la tercera divisió.

“Al Júpiter, on vaig estar fa 25 anys, em vaig formar com a entrenador i com a persona, però on m'he consagrat ha estat al Cerdanyola”, explica Carrillo, que sentia la confiança del seu president per continuar un any més des de feia temps: “Al novembre ja n'havíem parlat. Jo tinc una gran relació amb el president i el compromís que si ell continua en aquesta entitat jo no marxaré. És un luxe, valoro molt aquest club i estar en un lloc on confien en mi és impagable”, manifesta el tècnic.

El Cerdanyola és desè classificat, amb 43 punts, a onze del quart classificat i a onze del descens: “Encara no ho hem dit tot aquesta temporada. Hem d'intentar acabar entre els deu millors. Primer acabem aquesta temporada i després ja tindrem temps de pair-ho tot millor”, va reconèixer l'entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)