3a divisió FEF

El protagonista de 3a

David Toro (Santfeliuenc)

Eclosió certificada

Toro va marcar quatre gols en la victòria clau del Santfe contra el Júpiter

Ja ha fet quinze dianes, més que els dos cursos anteriors junts

El Santfeliuenc va aconseguir diumenge passat una golejada que el manté ben situat en la batalla per la salvació. El conjunt del Baix Llobregat va etzibar un 6-2 al Júpiter amb l'actuació estel·lar de l'atacant David Toro, que enguany ha destapat els seus instints carnívors i ha devorat alguns rivals a còpia d'efectivitat. Contra els grisgrana, el de Sant Boi va marcar el primer pòquer de gols de la seva carrera, fet que li permet situar-se en la batalla pel Pichichi amb quinze dianes. Qui li ho havia de dir una temporada enrere, quan jugava de mig i va fer tres gols en tot l'any.

En la carrera de Toro, però, hi ha un fet que ha estat determinant. La marxa de Carlos Cano al Granollers l'agost passat. Sense un 9 referència, Andrés González va apostar per reubicar-lo de la mitjapunta a la posició d'ariet. I li ha sortit rodó. Fa uns mesos, Toro va dir a aquest diari que no tenia l'instint dels davanters purs –“de vegades entro a l'àrea i busco els companys”–, però a poc a poc l'ha anat guanyant. “El mister em deia que fos més ambiciós i resolutiu, que busqués el gol, i és el que he estat aplicant”, admet ara el futbolista de 23 anys, que s'ha anat fent gran a tercera divisió i ja s'ha consolidat del tot a la categoria:
“El primer mig curs de la temporada passada, just havia fet el salt de primera catalana, em va costar bastant, però a poc a poc he anat progressant i ara ja em sento còmode del tot”.

Més enllà d'anar engreixant el seu registre particular, fer gols serveix a David Toro per contribuir a la fita del Santfeliuenc de salvar-se,
en un any en què la permanència pot anar una o dues places més cara, depenent dels descensos de segona B: “Caldrà treballar, però al vestidor som optimistes. L'any passat ho teníem més complicat, ho havíem de guanyar pràcticament tot, i ho vam aconseguir, així que nosaltres confiem tornar a salvar-nos.”

Les xifres
3
gols
va fer David Toro tot el curs passat. En l'anterior, a 1a catalana amb el Marianao Poblet, en va marcar set.
4
pòquers
de gols hi ha hagut aquest curs a tercera divisió: el de Toro i els de Manel Martínez (Sabadell B) contra el Peralada, Sascha (Prat) contra la Muntanyesa, i Oriol Molins (Cerdanyola) contra el Gavà.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)