3a divisió FEF

L'Europa tanca el cercle i condemna el Masnou

Candidatura afermada. Els graciencs van encadenar, amb la victòria, una volta sense perdre i van enviar els maresmencs a primera catalana

Només dos equips han aconseguit estar tota una volta sencera sense perdre aquesta temporada. Primer va ser el líder, i futur campió, el Prat. I ahir, l'Europa es va sumar al club derrotant l'últim equip que el va vèncer: el Masnou. A més, la victòria va suposar més que una revenja, ja que els maresmencs van certificar amb l'ensopegada el descens a primera catalana. El duel va començar molt vibrant a Gràcia, amb un Europa molt concentrat que va decidir agafar velocitat ben aviat. En el minut 14, Oriol Dot va signar una jugada personal que va culminar amb un golàs que obria la llauna. El segon gol del lateral en només dues jornades havia estat únicament un avís, perquè dos minuts després el mateix Dot va tornar a caçar la pilota dins l'àrea, arribant amb velocitat des del darrere, per fer el 2-0. Amb l'Europa abocat a l'atac els maresmencs no volien acomiadar-se encara de la categoria i Pol va aprofitar una passada a l'espai per superar Gianni. Un gol que ajustava el marcador. Però els graciencs volien mantenir-se dominants i Àlex Fernández ho va subratllar amb una falta directa que es va colar a la porteria de Priego i van enfonsar del tot el Masnou (26'). Després de la represa, l'equip local va mantenir el domini i va acaparar la possessió de la pilota però amb un joc un xic més calmat. El marcador, en tot cas, ja no es va moure més.

MASNOU1
EUROPA3

EUROPA: Gianni (Fer, 50'), Dot, Padilla, Alberto, Cano, Nils (Rubi, 71'), Uri, Guzmán, Àlex Fernández, Abel Rita (Poves, 65') i Montoro. MASNOU: Marc Priego, Márquez, Castillo (Palanca, 69'), Nico Pandiani, Guti, Edu Domingo, Llobet (Jairo, 79'), Mendo, Matamala, Òscar Arnau (Periáñez, 61') i Pol. GOLS: Castellet Julià T.G.: Als locals Alberto, Uri i Álex Fernández; i als visitants Castillo, Nico Pandiani i Mendo. ÀRBITRE: 1-0 (14') Oriol Dot. 2-0 (16') Oriol Dot. 2-1 (24') Pol. 3-1 (26') Àlex Fernández. PÚBLIC: Uns 600 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)