2a divisió FEF

Declaren el preconcurs

2a divisió B. El Sabadell presenta el preconcurs de creditors per la impossibilitat de fer front als pagaments d'aquí a final de temporada. El club continua necessitant un comprador

El Sabadell continua sense desencallar la seva situació i fa passos cap al concurs de creditors. El consell d'administració va presentar el preconcurs de creditors, ja que ha reconegut davant del jutjat que no té diners per fer front a cap pagament d'aquí fins a final de temporada.

Amb el preconcurs declarat, el Sabadell té una fase de, com a màxim, quatre mesos per intentar renegociar deute i trobar diners per eixugar-lo. Amb el preconcurs declarat, no es farà efectiva cap denúncia per impagament perquè la societat ja ha declarat oficialment que no té diners per pagar. En cas que, un cop passat els quatre mesos, la situació continuï en el mateix punt, el consell quedarà inhabilitat i entrarà un administrador concursal designat per un jutge per intentar donar viabilitat a la societat anònima.

D'altra banda, la declaració del preconcurs no invalida la solució real del Sabadell, que és la de trobar un comprador o un soci estratègic amb liquiditat per sortir d'aquest atzucac. El consell continua treballant per trobar-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)