2a divisió FEF

De desitjat a contrincant

2a divisió B. L'Olot visita l'Hèrcules, demà a les 18.00 h, en un duel vital si vol mantenir opcions de permanència. A l'altre bàndol, el bescanoní Albert Vivancos lluita per l'ascens a segona A

L'Olot visita demà, a les 18.00 h, l'estadi José Rico Pérez d'Alacant per enfrontar-se a l'Hèrcules. El conjunt alacantí està en plena lluita pel títol –actualment a dos punts del líder, el Vila-real B i el Reus, el segon classificat–, però també en batalla per no caure descavalcat de les posicions de play-off d'ascens, ja que el Cornellà, cinquè, és només a dos punts dels blanc-i-blaus. En l'equip que dirigeix Vicente Mir hi ha un vell desig de l'Olot –cada estiu, des de la direcció esportiva s'hi ha mostrat interès–, el bescanoní Albert Vivancos, conegut en el món del futbol com a Vivi. Cedit pel Girona fins al proper 30 de juny, el migcampista encadena dues titularitats després d'haver deixat enrere un calvari de fins a tres lesions consecutives: “Menys esportivament, he entrat al club de la millor manera. Tothom m'ha tractat bé i el vestidor és molt sa. Però esportivament ha estat nefast. He tingut tres lesions i, després d'arribar a principi de gener, fins ara a l'abril no he pogut jugar els primers minuts”, admet Albert Vivancos, que per sort ja ha oblidat un dels pitjors moments de la seva recent trajectòria: “Ha estat una mala experiència per mi, però també em sabia greu per la gent que havia confiat en mi. Ara ja està passat i, per sort, fa dos partits que jugo i recupero les sensacions”, hi afegeix el futbolista de Bescanó.

Respecte cap a l'Olot

Vivi va jugar cedit el curs passat a l'Hospitalet, club que va aprofitar la seva progressió com a futbolista. Després de renovar amb el Girona i assegurar un lloc en la plantilla que dirigeix Pablo Machín, la falta d'oportunitats i minuts, a conseqüència de la ferotge competència al mig del camp, va reactivar una nova cessió, en aquest cas a una de les entitats capdavanteres de segona B, l'Hèrcules, favorit clar en el duel contra l'Olot: “Podríem dir que som favorits pel fet de jugar a casa, però sabem que en aquesta categoria qualsevol rival et pot vèncer. Mai et pots refiar de cap rival i sempre s'ha de sortir al cent per cent”, diu Vivancos, sorprès per la situació dels garrotxins: “No entenc que, amb els bons jugadors i amb el joc col·lectiu que proposen, no han sortit mai de la part baixa. La segona B és molt fotuda i és complicat refer-se d'una molt mala situació”, comenta el bescanoní.

L'Hèrcules arriba al partit en una situació immillorable –una sola derrota en tretze jornades–: “Estem en el nostre millor moment de la temporada, en el punt més decisiu”, explica Vivi, que no dubta a mostrar-se contrariat per haver de derrotar, tant sí com no, l'Olot, equip on juguen els seus amics Marcel Serramitja i David Bigas: “Em sap molt greu que s'hagin de jugar la temporada contra nosaltres, però no tenim més remei que donar-ho tot.”

EL PROTAGONISTA

Podríem dir que som favorits pel fet de jugar a casa, però sabem que a la segona B qualsevol rival et pot vèncer. No ens fiem de ningú
Em sap molt greu que l'Olot s'hagi de jugar el curs contra nosaltres, però no tenim més remei
Albert Vivancos ‘Vivi'
migcampista de l'hèrcules

Chechu, un altre gironí, ídol de l'afició alacantina

L'exjugador del Girona Chechu Flores fa dues temporades que defensa la samarreta de l'Hèrcules. L'extrem dretà va deixar el Girona al final del curs 2010/11 per fitxar pel Tenerife, a la segona B. El gironí va militar tres campanyes amb el conjunt insular –va pujar a segona A la temporada 2012/13–, fins que a l'estiu del 2014 va incorporar-se a l'Hèrcules. En el club alacantí, Chechu s'ha convertit en un referent de l'atac i en un ídol per a l'afició, que s'identifica amb ell pel sacrifici, la lluita i el treball damunt el terreny de joc. El gironí ha disputat enguany 27 jornades de lliga, ha acumulat 2.162 minuts i ha fet set dianes, tres d'aquestes en els dos últims partits; per tant, serà un dels jugadors més perillosos que haurà de controlar de ben a prop l'Olot, concretament, Luismi, el lateral esquerre habitual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)