Girona

futbol

segona divisió

A un punt del sisè, però a set del segon

La recta final. El Girona continua a prop de la zona de ‘play-off', però perd pistonada respecte l'ascens directe

El Girona, que tan sols amb un empat hauria posat els peus entre els sis primers classificats per primer cop aquesta temporada, ha acabat la 37a jornada en el setè lloc, liderant un grup de quatre equips amb 55 punts gràcies a la millor diferència de gols (+14) respecte del Còrdova (+2), l'Alcorcón (+1) i l'Elx (0).

El triomf hauria acostat els de Machín a només 6 punts del líder, però la derrota els ha allunyat a 7 de l'ascens directe després de la victòria de l'Alavés. Amb 15 punts per posar-se en joc, el tren del subcampionat sembla haver-se esfumat de manera gairebé definitiva per als de Machín, amb dificultats per seguir també el deixant del tercer classificat (el Nàstic té cinc punts més) i el quart (el Saragossa en suma quatre més), els equips que tindrien el factor camp a favor en la fase d'ascens.

Sempre per la mínima

Una vegada més, el Girona va arribar al final del partit amb possibilitats de puntuar. Això li ha passat en cadascun dels deu partits que ha perdut aquesta temporada, tots per un gol. I les derrotes en camp contrari han estat totes pel mateix resultat: 1-0. La d'ahir a Còrdova i les anteriors als camps de l'Almería, Alcorcón, Alavés, Mirandés i Nàstic. A Montilivi, el Numància hi va guanyar 2-3; el Còrdova, 1-2, i el Lugo i l'Elx, 0-1.

Set visites sense triomf a Còrdova

El Girona va ampliar la mala ratxa al Nuevo Arcángel, un camp que ha visitat set vegades en segona A i d'on no ha estat mai capaç d'endur-se la victòria. Ahir, hi va encaixar la quarta derrota consecutiva, ja que també hi havia perdut la temporada 2013/14 (2-0), la 2012/13 (2-0) i la 2011/12 (1-0). L'últim cop que el Girona va puntuar a Còrdova va ser per endur-se un punt la campanya 2010/11 (1-1). També hi va sucar el curs 2009/10 (2-2) i hi va perdre en la temporada del debut a Plata, la 2008/09 (2-0). L'únic any que no s'han trobat el Còrdova i el Girona a segona A va ser el passat, atès que el conjunt andalús va militar a primera divisió. El balanç global de les set visites a Còrdova és de 5 derrotes i 2 empats (2 punts de 21).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.