3a divisió FEF

Forts davant l'adversitat

Fase d'ascens a 2a B. L'Almagro, pròxim rival del Gavà en el ‘play-off', va quedar subcampió del grup de Castella-la Manxa i arriba a la segona eliminatòria després de superar l'Atlético B

Ni els més optimistes al petit poble d'Almagro confiaven que el seu equip es classifiqués per al play-off d'ascens a segona B, i menys encara que ho fes com a segon, empatat a 76 punts amb el campió, el Conquense. L'objectiu era la salvació, així que jugar la primera eliminatòria contra l'Atlético de Madrid B era tot un premi i un somni complet.

Després del sorteig, pensar a superar els madrilenys semblava una utopia, però ho van aconseguir. L'afició va esclatar d'alegria al Manuel Trujillo per la gesta del seu equip, i ara hi creuen més que mai. Però la notícia que el pròxim rival seria el Gavà no va agradar a Almagro, ja que serà l'única eliminatòria entre segons classificats, i saben el nivell del futbol català. Un obstacle més per als de Darío Acevedo en una temporada per recordar.

De fet, l'Almagro és un equip amb una plantilla molt curta a causa de les baixes que va tenir durant el mercat d'hivern, especialment sensible la del seu porter suplent, que ha deixat Astillero com a únic porter de la primera plantilla. Rober, del juvenil, és l'únic substitut possible.

Tampoc podran disposar en cap dels dos partits del mitjapunta Ureña per lesió, un dels seus jugadors més importants en atac. El davanter Chendo i el mig centre creatiu José Ángel Gascón es queden sols com a pilars principals de l'equip, i són les dues grans amenaces per als de Juanma Pons.

El sistema més utilitzat pels vermells és el 4-2-3-1, però és un conjunt que varia molt el seu esquema segons les característiques del rival. A casa són un equip molt combatiu ja que tenen un camp petitó on l'afició anima molt els seus jugadors.

PORTERS
Jesús ASTILLERO
ROBER Fernández
DEFENSES
Jesús Manuel DE LA HOZ
Carlos GARCÍA
JUAMPE Sánchez JUAN CARLOS, 'GITI' JOSÉ VICENTE Barrera PEPE Roldán JORGE Díaz
MIGCAMPISTES
Juan Pedro, 'MINI' José Ángel GASCÓN LUIS PAZ Roberto SANTANA PEDRO Antonio Fernández José Carlos MORAGA JUANLU Ruiz
DAVANTERS
DOUGLAS Almeida
Miguel Ángel UREÑA 'CHENDO' Alarcón
COS TÈCNIC
Francisco José Martín Acevedo, ‘DARÍO' (entrenador)
Juan SALVADOR (segon entrenador)
L'objectiu dels vermells era la permanència i han trencat tots els esquemes
Confiança
Per a ells és un premi haver disputat el 'play-off', i haver superat l'Atlético B els omple de moral
Pocs efectius
L'Almagro té una plantilla molt reduïda per les baixes en el mercat d'hivern i la lesió d'Ureña
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)