3a divisió FEF

Primer assalt per al Gavà sense entrenador

Fase d'ascens a 2a B. La sanció a Juanma Pons i la del seu ajudant, Manolo Rueda, en l'eliminatòria anterior deixen sense tècnic els blaugrana en tota la segona fase

El recurs no va prosperar, així que Juanma Pons haurà de complir els dos partits de sanció després de l'expulsió de la setmana passada contra el Marino de Luanco i s'uneix a la baixa del seu ajudant, Manolo Rueda, expulsat en l'anada i que encara n'ha de complir tres. Amb la banqueta òrfena, doncs, el Gavà ha d'afrontar la segona eliminatòria, de tres, contra l'Almagro, que comença avui a La Bòbila (18 h) amb el partit d'anada. El Gavà parteix com a favorit en l'única eliminatòria entre segons classificats. “Amb el gol encaixat només de començar contra el Marino, van tornar els nervis, però vam ser capaços de capgirar el resultat i per això estem il·lusionats”, explica el tècnic, Juanma Pons, que analitza el seu rival: “Tenen un davanter fort al davant, jugadors de segona línia que juguen a cama canviada i que tenen molta qualitat i la defensa és forta, però a l'esquena pateix.” L'Almagro arriba com a tapat perquè no era un equip destinat a jugar la posttemporada, i menys a eliminar l'Atlético B i amb els jugadors molt carregats de minuts, a causa de la seva curta plantilla. “El Gavà juga molt bé en el joc directe; per tant, haurem d'estar atents”, deia el tècnic de l'Almagro, Darío, que no podrà disposar de la seva estrella, Ureña (15 gols), per lesió durant tota l'eliminatòria. “Haurem de canviar el plantejament ofensiu de l'equip”, admet l'entrenador.

GAVÀ
ALMAGRO

GAVÀ: Alcaraz; Pujol, Cazorla, Pla; David Jiménez, Iu Ranera, Niko Kata, Escoruela; Fortià; Raíllo i Boris. ALMAGRO: Astillero; De la Hoz, Juan Carlos, Juampe, Carlos García; Gascón, Pedro; Santana, Douglas, Juanlu; i Chendo. Baixes: Ureña (lesió). ÀRBITRE: Yusta Querol ( valencià). CAMP I HORA: La Bòbila, 18 h.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)