3a divisió FEF

Lligar el sac per poder dir blat

Fase d'ascens a 2a divisió B. El Gavà, amb un 3-0 de l'anada, viatja a Almagro per tancar l'eliminatòria

Després de la gran victòria del partit d'anada a Gavà, el conjunt blaugrana visita Almagro amb la classificació per a la tercera i última fase molt ben encarrilada. Tot i això, faria bé el Gavà de no refiar-se'n si vol evitar que els manxecs entrin en l'eliminatòria. “Som conscients que el resultat de l'anada és un gran avantatge, però hem de plantejar el partit com si anéssim 0-0”, va dir el tècnic Juanma Pons, que, com tampoc el seu ajudant, no es podrà asseure a la banqueta. Fortià, lesionat, serà l'única baixa d'un Gavà que, segons el seu tècnic, s'ha de mostrar “molt intens defensivament i no ha de deixar d'atacar” per fer un gol que sentenciaria definitivament l'eliminatòria a favor del conjunt blaugrana.

ALMAGRO
GAVÀ

ALMAGRO: Astillero, Juan Carlos, Pedro, Juanpe, De la Hoz, Gascón, Luis Paz, Juanlu, Santana, Douglas i Chendo. Baixes: Carlos Garcia (dubte) i Ureña (lesió). GAVÀ: Eric Alcaraz, David Jiménez, Joel, Eric Pujol, Cazorla, Roger, Iu, Pla, Niko Kata, Raíllo i Boris. Baixes: Fortià (lesió). ÀRBITRE: Gómez Blázquez (Madrid). CAMP I HORA: Manuel Trujillo (18h).

LA FRASE

Som conscients que tenim un bon avantatge, però hem de plantejar el partit com si anéssim 0-0
Juanma Pons
ENTRENADOR DEL GAVÀ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)