Territorial

Futbol

Promoció d'ascens a primera catalana

Una pròrroga nefasta

Promoció d'ascens a 1a catalana. El Palafolls es desfà en els primers minuts de la pròrroga i no pot evitar que el Ripollet pugi

El Palafolls va caure golejat al camp del Ripollet i no va poder aconseguir l'ascens a primera catalana. Els maresmencs van mantenir l'avantatge mínim de l'anada (1-0) fins al minut 53, en què el local Chema va igualar l'eliminatòria. El Palafolls va aguantar com va poder el vendaval ofensiu dels locals fins al final dels noranta minuts, però en la pròrroga, l'equip dirigit per Pai Matas es va desfer i no va poder evitar que els vallesans golegessin. Héctor va fer el 2-0 amb un bon cop de cap a la sortida d'un córner (96') i, quatre minuts després, Lombardo, a través d'un llançament magistral de falta, va sentenciar els palafollencs. L'equip groc va buscar retallar distàncies a la desesperada, per tenir alguna mínima esperança –Kutxo va estar a punt de marcar–, però Chema va fer el quart i definitiu gol per a un Ripollet que va acabar asfixiant el Palafolls i va obtenir el desitjat ascens a primera catalana.

RIPOLLET4 (0)
PALAFOLLS0 (1)

RIPOLLET: Sergio, Toni, Osuna (Caballero, 73'), Édgar (Roger, 95'), Lombardo, Rubi, Franco, Héctor, Enrique, Borja (Touray, 73') i Chema. PALAFOLLS: Oriol, Pol, Martí (Isaac, 45' (Parera, 82')), Nil, Juanpi, Amaya, Loren (Niko, 45'), Oli (Kutxo, 60'), Víctor (Massa, 65'), Mancheño i Sánchez. GOLS: 1-0 (53') Chema. 2-0 (96') Héctor. 3-0 (100') Lombardo. 4-0 (108') Chema. ÀRBITRE: Bigorda Prio. T.G.: als locals Borja, Èdgar i Lombardo; als visitants Oli, Juanpi, Isaac, Niko, Pol, Parera. T.V.: directa a Pai Matas PÚBLIC: Uns 500 espectadors.