2a divisió FEF

Hummel deixa el Gavà per salvar el Sabadell

2a divisió B. Els responsables de la marca a Catalunya injectaran els diners que necessita l'entitat arlequinada per no desaparèixer

El Sabadell no baixarà a tercera divisió ni desapareixerà. El conjunt arlequinat tenia de data límit avui per pagar les tres mensualitats que devia als jugadors i sembla que ho farà. L'ajut econòmic de Hummel, a través de José Garcia, Coe, i dos socis més, evitarà que la federació executi l'immediat descens a tercera divisió i evitarà la més que probable liquidació de l'entitat, un cop la societat anònima surti del preconcurs de creditors. El malson, doncs, està a punt d'acabar-se gràcies a l'entrada de tres responsables de Hummel, que han passat per diversos equips com la Cultural Leonesa, l'Alavés i l'Eibar i que fins ara havien invertit en el Gavà.

Després que l'opció de Promoesport caigués per la impossibilitat de l'agència de combinar la seva presència accionarial en dues entitats (el Nàstic i el Sabadell), el Sabadell ha tancat una operació que li assegura la continuïtat com a entitat. Això sí, ho farà de manera austera. Si bé les opcions de compra que es tenien entre mans i que venien de la Xina ensenyaven un projecte fet per pujar a segona A –un estil Reus o Huracán–, els diners procedents dels representants de Hummel serviran per pagar una part dels deutes que arrossega la societat anònima. La nova gestió del Sabadell implicarà, doncs, una retallada en la gestió i apostar pel futbol de base, ara en millor forma.

Comiat del Gavà un curs i mig després

L'entrenador del Gavà, Juanma Pons, va confirmar la setmana passada la marxa de “la gent que havia donat suport econòmic al club”. Els representants de Hummel, que van aterrar al Gavà fa un curs i mig, abandonen la Bòbila després d'invertir-hi prop de 250.000 euros i ser, en gran part, principals artífexs de les consecucions de l'equip, ja que van proveir de jugadors l'equip. També van abordar la compra del Sant Andreu, però la negociació no va acabar de fructificar perquè el president Camino no va acceptar les condicions de l'operació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)