Mitja feina ja està feta

Fase d'ascens a 2a B. Les dianes de Boris i David Jiménez encarrilen per al Gavà una eliminatòria que es feia molt costa amunt amb el 2-0 local en els primers vint minuts

El Gavà i el Castelló van deixar clar que tenen nivell de sobres per pujar a segona B. Amb un estadi de Castàlia ple a rebentar, el conjunt català va aconseguir igualar un 2-0 en una primera meitat plena d'alternatives i oportunitats de gol. A la represa, el ritme va baixar i el Gavà va aconseguir un resultat que li dóna moltes possibilitats per a la tornada. Ja abans del minut 5, Niko Kata va provar sort amb un xut llunyà; la resposta no va tardar a arribar en una excel·lent jugada individual de l'exblaugrana Ebwelle que va acabar a córner (7'). L'inici era prometedor, però pocs podien imaginar que en un partit de promoció es veurien quatre gols en la primera meitat. Però primer Charly, amb una gran maniobra dins l'àrea (15'), i després Fabiani, aprofitant un passada d'Ebwelle (20'), van posar un 2-0 en el marcador que complicava molt la vida al Gavà. Aleshores, quan pitjor estaven les coses, va aparèixer Boris, que va guanyar la partida al seu marcador per batre Álvaro Campos amb un xut ajustat al pal (27'). Tot i l'ensurt inicial, el 2-1 tornava a posar el Gavà en l'eliminatòria... una situació que encara milloraria més cinc minuts després, quan una excel·lent passada llarga de Cazorla la va aprofitar David Jiménez per fer l'empat. Els blaugrana vivien els seus millors minuts, i altre cop David i Boris van tenir ocasions per fer el tercer. Entre tanta ocasió visitant, el gegant Fabiani va posar la por al cos amb dues rematades. En la represa, com era d'esperar, el ritme va baixar i el Gavà va decidir que el millor era fer un pas enrere i esperar per fer mal al contraatac. D'aquesta manera, el conjunt albinegre va passar a tenir major control, tot i que sense inquietar gaire la porteria d'Eric. Fins que, en l'afegit, l'àrbitre va anul·lar un gol local per falta al porter i Charly Meseguer va tenir dues ocasions claríssimes, però el 2-2 ja no es va moure.

CASTELLÓ2
GAVÀ2

CASTELLÓ: Álvaro Campos, Luismi, Arturo, Guille, Juanfran, Marenyà, Carlos López, Diego Carrillo (Dani Pujol, 55'), Meseguer, Ebwelle (Jesús, 78') i Fabiani (Antonio, 64'). GAVÀ: Eric, Joel, Eric Pujol, Cazorla, Roger, Iu (Jaime, 54'), Plà, David Jiménez (Àlex Cano, 71'), Raíllo, Boris i Niko Kata (Dani Iglesias, 78'). GOLS: 1-0 (15') Charly. 2-0 (20') Fabiani. 2-1 (27') Boris. 2-2 (32') David Jiménez. ÀRBITRE: Aranda Anquela. T.G.: al visitant Iu. PÚBLIC: Uns 14.000 espectadors.