3a divisió FEF

El Gavà no es refia tot i el resultat a favor de l'anada

Fase d'ascens a 2a divisió B. David Jiménez, autor del gol de l'empat a Castàlia (2-2), reconeix que el seu equip sortirà a guanyar perquè veu l'eliminatòria “molt oberta” encara

El Gavà va fer el més difícil en un partit d'anada a domicili: reconduir un resultat molt desfavorable. El conjunt de Juanma Pons es va refer del 2-0 abans de la primera mitja hora de partit i va acabar empatant. Però malgrat el gran resultat (amb el 2-2 de l'anada, li serveix qualsevol victòria i qualsevol empat a menys de dos gols per pujar a segona B), el partit va ser un avís per a l'equip, que no les té totes encara.

“L'eliminatòria està una mica decantada a favor nostre, però encara està oberta”, reconeix l'extrem David Jiménez, que diu que el seu equip no es tancarà i que aniran “a guanyar el partit”. Jiménez va ser autor del gol en un inici boig, amb un 2-0 tot just començar per al Castelló i l'empat definitiu abans d'acabar el primer temps: “Vaig fer el gol en una jugada típica nostra, que la tenim estudiada, una pilota llarga des de la defensa a l'esquena del lateral que va sortir molt bé”, admet.

L'extrem, que va arribar a mitja temporada procedent del Badalona, està sent un dels homes més importants de l'equip de Juanma Pons: “Per a mi és un somni viure el que estic vivint amb l'equip de la meva ciutat, on vaig començar a jugar quan era petit”, diu David Jiménez, un producte de la base gavanenca: “Fa tres o quatre anys estàvem en una situació totalment diferent, érem un equip jove, per això tenir la possibilitat de pujar és una gran il·lusió personal.”

LES REACCIONS

L'eliminatòria està una mica decantada a favor nostre, però encara està oberta. Són un equip que et pot fer un gol en qualsevol moment
Vaig fer el gol en una jugada típica nostra, que la tenim estudiada, una pilota llarga des de la defensa a l'esquena del lateral
Tenir la possibilitat de pujar amb l'equip de la meva ciutat és una gran il·lusió personal
David Jiménez
extrem del gavà

Maniega espera vendre totes les entrades

El president del Gavà, Manuel Maniega, va anunciar ahir que preveu que s'esgotaran totes les entrades disponibles per al partit de tornada entre el conjunt blaugrana i el Castelló (diumenge, 18.30 h) abans del dia de partit. El Gavà va posar dilluns passat les entrades a la venda disponibles només per a socis i residents al municipi a un preu de 5 euros i amb una limitació de dues entrades per persona. A partir d'avui, si no s'han esgotat, el públic en general tindrà accés a adquirir entrades. Avui, l'entitat blaugrana comunicarà al Castelló el nombre d'entrades que disposarà l'equip orellut, que les posarà a la venda en exclusiva per als seus socis i abonats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)