Territorial

Una bassa d'oli per a Subies abans de les eleccions

FCF. L'assemblea de clubs no va emetre cap vot en contra ni als comptes ni a les mesures presentades per l'actual president i la seva junta directiva

Una temporada més, la tranquil·litat ha monopolitzat l'assemblea de clubs de la Federació Catalana de Futbol. L'estabilitat en els comptes i la inexistència de guerres de poder ni internes ni externes han deixat en els últims anys una bassa d'oli per a Andreu Subies, que ahir va presentar la seva gestió a tots els clubs. Tots ells, amb majories abassegadores, van aprovar cada punt de l'ordre del dia en el que va ser un preludi de les eleccions per presidir la Federació Catalana de Futbol. Perquè ahir també van quedar convocades les eleccions per al dimarts 26 de juliol, en què es preveu que Andreu Subies serà l'únic candidat.

Subies va presentar un resultat econòmic de 981.852 euros “recuperant fons propis i augmentant el patrimoni”, segons va reconèixer el responsable d'administració de la FCF, Lluís Broto, que també va presentar un pressupost ordinari de 19 milions d'euros per al proper curs. Els exercicis econòmics, així com tots els punts del dia de les assemblees, van tenir grans majories, sense vots en contra i amb una, dues o tres abstencions. A més, també es va fer balanç del codi de mediació, amb 51 expedients, el pla general d'actuació, la lliga catalana de futbol sala, l'informe de la mutualitat i el comitè de futbol platja. No hi va haver cap proposta per part de cap club i els precs i preguntes es van reduir a una única pregunta sobre el pla de competició.

Eleccions

A més, després de celebrar-se l'assemblea ordinària, es va celebrar l'assemblea extraordinària en la qual es van convocar les eleccions a la presidència per al proper 26 de juliol. L'actual junta directiva dimitirà el dia 1 de juliol.

Formació junta electoral.
27/06
S'inicia el termini de reclamacions al cens, que acaba el 30/06.
Presentació candidatures
04/07
S'inicia el termini per presentar les candidatures a la presidència.
Finalització termini
12/07
S'acaba el termini per presentar les candidatures.
Proclamació de les candidatures
15/07
Hi ha termini per presentar reclamacions fins al 19/07 que és quan la junta electoral els proclamarà de manera oficial.
Eleccions
26/07
Els comicis tindran lloc mitjançant una assemblea general simultània en tots els col·legis electorals previstos (Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Terres de l'Ebre, Pirineus, Vilanova del Camí, Manresa, Mataró, Cornellà de Llobregat, Vic, Vilafranca del Penedès, Sabadell, Terrassa, Granollers i Figueres). Les votacions s'iniciaran a les 10 h i seran fins a les 21 h.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)