2a divisió FEF

MANUEL MANIEGA

PRESIDENT DEL GAVÀ

“En principi, Pons seguirà com a tècnic”

Tot i la marxa dels actuals patrocinadors, Maniega explica que tenen gairebé tancat l'acord amb una empresa relacionada amb el món de l'esport

No ha estat una etapa fàcil, però sis anys després de perdre la categoria, el Gavà va aconseguir diumenge el retorn a la categoria de bronze. Sense temps gairebé per pair-ho, parlem amb el president Manuel Maniega, que es confessa “molt content i agraït a l'afició”.

Imagino que ja està planificant la temporada vinent...
Ara estem preparant la recepció a l'ajuntament i una festa de celebració amb tota la plantilla, però després d'un parell de dies de descans ja començarem a treballar amb el projecte del curs que ve.
Amb Juanma Pons al timó?
En principi, sí. Ja ho hem parlat i totes dues parts volem que segueixi com a entrenador. L'únic que ens ha demanat és formar un grup competitiu per a la categoria. En els propers dies seurem per veure quins jugadors volem que segueixin i començar a planificar la plantilla.
Diuen que el més difícil no és pujar, sinó mantenir-se...
El que no volem, i ho intentarem per tots els mitjans, és convertir-nos en un equip ascensor. Volem formar un grup per mantenir-nos en la categoria.
Per a tot això necessitaran el suport econòmic d'algú després de la marxa dels actuals patrocinadors...
Encara no podem dir-ne el nom, perquè no està del tot tancat, però tenim una empresa que ja estava col·laborant amb nosaltres que presentarà un projecte econòmic que pot ser molt beneficiós. És una empresa relacionada amb el món de l'esport i, a banda d'aportar capital, també ens ajudarà a trobar algun patrocinador més.
Així doncs, no cal patir per la viabilitat del projecte?
El pressupost serà fins i tot més alt, perquè els costos són molt més elevats. A més, esperem que l'Ajuntament faci un esforç, perquè la categoria ho requereix... Cal actuar amb la màxima diligència, però tampoc ens podem passar del que podem assumir.
Per posar la cirera al pastís, ja només faltaria recuperar el futbol de base.
El gran problema que tenim és que estem limitats, perquè el camp ja està ocupat per altres clubs. De moment, tenim un any més d'acord amb el Gavà Mar, i volem seguir treballant-hi per potenciar-ne el nivell. De cara a l'any que ve intentarem formar alguns equips propis que s'afegeixin al juvenil que ja tenim.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)