3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

La Pobla, el primer equip que comença els entrenaments

3a divisió. “L'objectiu és arribar a l'inici amb les idees molt clares”, diu Martín Posse

Mentre que el gros d'equips a la tercera divisió començarà la temporada el dilluns 18 vinent, la Pobla de Mafumet ha estat el primer equip que ha tornat als entrenaments.

Ho va fer amb gairebé una trentena de futbolistes, entre noves incorporacions, cedits i juvenils del Nàstic que faran la pretemporada. “Estem molt il·lusionats. L'equip és pràcticament nou i tenim un equip més jove, que era el que buscàvem”, explicava Martín Posse després de la sessió matinal: “L'objectiu ara és que arribem al primer partit de lliga amb les idees clares, sobretot de com volem jugar perquè els futbolistes se sentin còmodes dins del terreny de joc.”

La Pobla de Mafumet no és l'únic equip del grup català de tercera divisió que torna a la feina aquesta setmana: l'Ascó de Santi Castillejo ho farà avui, mentre que l'Olot de Ramon Maria Calderé començarà demà.

LES REACCIONS

Intentarem fer tot el possible per part nostra mantenint l'estil de joc i la manera de jugar. Els jugadors treballaran de valent
Serà una categoria amb molta experiència, però nosaltres també en tenim
Martin Posse
entrenador de la pobla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)