3a divisió FEF

Torn dels barcelonins i el ‘Santfe'

3a divisió. Després que ahir iniciessin la pretemporada vuit equips de la categoria, avui serà el torn del Santfeliuenc, el Júpiter, la Muntanyesa i l'Europa. Els escapulats aprofitaran el dia per presentar la plantilla davant la seva afició

Poc a poc els equips de tercera divisió van tornant a la feina quan queda poc més d'un mes per l'inici de la competició. Ahir va ser el dia escollit per gairebé la meitat dels equips del grup per iniciar la pretemporada, i avui serà el torn de tres equips barcelonins –el Júpiter, la Muntanyesa i l'Europa– i del Santfeliuenc d'Andrés González, que iniciarà la seva desena temporada al club del Baix Llobregat.

Després de quedar-se a les portes de la promoció d'ascens, la Muntanyesa començarà els entrenaments amb la plantilla pràcticament tancada. En una situació molt semblant es troba el Santfeliuenc, que amb el fitxatge ahir del migcampista Carlos Olmo, procedent del Hrvatski Dragovoljac croat, ja té disset futbolistes.

A La Verneda, el Júpiter començarà avui els entrenaments amb dues novetats. El club gris-i-gran va anunciar ahir que Anas El Morabet deixa el club per motius laborals, mentre que Rafa Murillo, haurà de passar per la sala d'operacions després d'haver-se trencat la clavícula en un accident de trànsit.

Finalment, l'Europa donarà també el tret de sortida al segon projecte d'Albert Poch al capdavant del conjunt escapulat. Abans del primer entrenament de l'estiu, els de la Vila de Gràcia presentaran la seva renovada plantilla davant l'afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)