Territorial

Molt fet, i molt per fer

Territorial. El Girona B, que inicia avui la pretemporada, i el juvenil A gironí han hagut de remoure el mercat, i encara estan pendents dels últims retocs

El Girona B i el juvenil A de divisió d'honor són dos pilars bàsics en la formació de futbolistes a Girona, però aquest any, amb la filiació amb el Peralada, han quedat en segon terme. A més, el procés de filiació amb l'equip xampanyer i la incertesa sobre la permanència o no del Girona B a 1a catalana fins a final de juny han obligat la direcció esportiva a treballar amb més pressa del que és habitual, i encara queda feina per fer. De totes maneres, el club ha aconseguit tenir la base de les plantilles confeccionades, i està en espera de fer els últims moviments.

El juvenil, que ja s'entrena des de la setmana passada, és el que més feina té avançada. Als sis jugadors que continuen, s'hi sumen cinc jugadors del juvenil B (Marc Crespo, Roger Cunill, Aleix Arenas, Dani Rovirola i Alejandro Mejía). Per completar la plantilla, el Girona ha incorporat Alberto Román (Damm), Pau Rossell (València), Eloi Blanes (Europa), Damià Viader (Cornellà), Carles Torrents (Barça), Sergi Caballero (Màlaga), Ignasi Navarro (Espanyol) i Llorenç Llanesca (Vila-real). Un central, un davanter centre i un extrem esquerre són els reforços que falten a l'equip d'Àlex Marsal.

El projecte més incert

Amb la filiació amb el Peralada el Girona B ha quedat relegat a un tercer esglaó, i és l'equip més verd a hores d'ara. Avui l'equip entrenat per Javi García arrenca la pretemporada, i ho farà encara amb cinc fitxatges pendents: un porter, un lateral dret, un interior esquerre, un extrem dret i un extrem esquerre. Amb el clar objectiu de millorar el rendiment del curs passat, l'equip s'ha remodelat pràcticament de dalt a baix, amb la promoció de tres jugadors del juvenil A (Pol Agustí, Mario i Sergi Abad) i l'arribada, de moment, d'onze fitxatges, Raúl Garcia (Vic), Pol Ros (Lloret), Guilana i Èric Díaz (Banyoles), Sergio González (Vilassar), Diallo (Cassà), Jaume Soler (Llagostera B), Saavedra i Hervias (J.M. Gené), Pepu Soler (l'Escala) i David Jiménez (Romania).

Álamo apunta a Peralada

El carriler Sergi Álamo, que està a Manchester fent l'estada amb el primer equip, encara li queda un any de formació, però la intenció del club és que ja no jugui amb el juvenil i ho faci a 3a amb el Peralada, tot i que la previsió dels minuts de què pugui disposar serà el que acabarà marcant la seva destinació.

Porters
Alberto Román
Damm
Pau Rossell
València
Defenses
Guillem Rodríguez
Segueix
Marc Crespo
Juvenil B
Àlex Castelló
Segueix
Eloi Blanes
Europa
Roger Cunill
Juvenil B
Damià Viader
Cornellà
Carles Torrents
Barça
Migcampistes
Pol Blay
Segueix
Àlex Soler
Segueix
Èric Torres
Segueix
Sergi Caballero
Màlaga
Aleix Arenas
Juvenil B
Dani Rovirola
Juvenil B
Carles Puig
Segueix
Ignasi Navarro
Espanyol
Alejandro Mejía
Juvenil B
Davanters
Llorenç Llanesca
Vila-real
Porters
Pol Agustí
Juvenil A
Defenses
Genís Balaguer
Segueix
Carles Gallardo
Segueix
Joan Pujol
Segueix
Raúl Garcia
Vic
Mario Giménez
Juvenil A
Sergi Abad
Juvenil A
Ferran López
Segueix
Pol Ros
Lloret
Migcampistes
Marc Guilana
Banyoles
Sergio González
Vilassar
Marc Hervías
J.M. Gené
Karim Diallo
Cassà
Jaume Soler
Llagostera B
Nahuel Arroyo
Segueix C. Alberto Saavedra
J.M. Gené
Davanters
Èric Díaz
Banyoles
David Jiménez
Romania
Pepu Soler
L'Escala
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)