L'alimentació, també de primera
Preparats. El Girona no va haver de retocar res de la carta que ofereix el Manchester City als residents
El descans i l'alimentació són aspectes col·laterals molt presents en l'esport professional, i en una estada de pretemporada els jugadors –amb més càrregues de treball acumulades que durant la temporada– són de més bon controlar. Com en totes les instal·lacions i serveis a la City Football Academy (CFA), el Girona s'ha trobat un servei impecable als menjadors. “Ha estat molt senzill. Vam demanar la pauta que seguien aquí, i funcionen amb uns paràmetres molt similars als nostres”, explica Jordi Balcells. Als menjadors de la ciutat esportiva del City, s'hi ofereix un bufet amb diverses possibilitats –carn, peix, arròs, amanides, fruita molt variada, sucs, cereals– i és fàcil fer-hi una dieta òptima per a un esportista en plena fase de treball. “Com és normal veient el nivell de les instal·lacions, hi ha de tot, amb un gran ventall per escollir, i està tot molt estandarditzat. Estan acostumats a treballar amb el primer equip del Manchester City.” El Girona no s'ha hagut de preocupar per fer cap menú concret. “No sé si és que han filat més prim arran de l'arribada de Pep Guardiola, però quan vam demanar el menú, vam veure que és l'estàndard i molt adequat al que necessitem. És semblant al que teníem a les estades a Navata o a Peralada. Ens hem adaptat a la seva dinàmica i no hem hagut de demanar res especial”, sentencia Jordi Balcells.