2a divisió FEF

Comença la segona fase

Copa Catalunya. Gairebé la meitat dels partits de la segona eliminatòria es jugaran avui, i la resta es disputaran demà llevat del Vilafranca-Badalona, que tindrà lloc dimarts

La segona eliminatòria de la copa Catalunya començarà avui amb tres dels set partits que es disputaran. El Sabadell visitarà el Prat (19.30 h), el Lleida jugarà al Masnou (18.45 h) i el Terrassa jugarà a la Bòbila contra el Gavà (19.30 h). L'eliminatòria continuarà demà amb tres partits més, i el Vilafranca-Badalona es jugarà dimarts que ve gràcies a l'acord entre la FCF i el Torneig d'Històrics, ja que tots dos són semifinalistes i juguen avui.

D'aquesta manera, el vigent campió continuarà la defensa del títol al Sagnier, on el Prat debutarà en competició oficial al seu propi camp. Qui guanyi serà exempt en la tercera fase. El Lleida, en canvi, visitarà al Masnou, la gran sorpresa de la primera eliminatòria. I el Terrassa tindrà l'ocasió de competir contra un equip de segona B, el Gavà. Demà es disputaran el Sant Andreu-Muntanyesa (19 h), el Figueres-Olot (20 h) i el Cornellà-Barça B (20 h). Aquest darrer s'esperava que es pogués jugar dimarts, però la copa Baix Llobregat ho va impossibilitar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)