3a divisió FEF

Que el ritme no pari

3a divisió. El Figueres visita el Marca de l'Ham (20.30 h), la Jonquera el Boscdetosca (19.30 h) i el Peralada juga un triangular a Besalú (19 h)

Amb la voluntat d'agafar cada vegada més ritme de competició, els tres equips de l'Alt Empordà de 3a divisió continuen avui amb la seva preparació. Tots tres tindran enfrontaments, a priori, assequibles, ja que seran contra equips de divisions inferiors. D'aquesta manera, els compromisos d'avui serviran més per repartir minuts, assimilar conceptes tàctics i carregar les cames de quilòmetres que no pas per augmentar la tensió competitiva.

El Figueres és qui segurament donarà més minuts als menys habituals. Després de disputar dijous el torneig de l'estany, i amb la ment centrada en el partit de copa Catalunya de demà contra l'Olot, els de Chicho aniran acumulant molta càrrega física visitant el Marca de l'Ham de 3a catalana.

La Jonquera, que visita el Boscdetosca de 2a catalana, encara està greixant la maquinària i avui podrà seguir agafant rodatge. Serà tot just el segon amistós dels d'Áxel Vizuete, després de l'empat a zero en l'estrena contra el Llagostera B. A més, els fronterers també tindran un cap de setmana intens, ja que demà rebran la visita del Girona B.

Per la seva banda, el Peralada centrarà tots els esforços del cap de setmana en el triangular que jugarà avui a Besalú contra dos equips de 3a catalana. El mateix Besalú i el Sant Pere Pescador serviran per continuar posant a prova els d'Arnau Sala, que entre setmana van deixar molt bones sensacions contra el Girona B. A més, els xampanyers jugaran els dos primers partits del triangular, de manera que a la pràctica serà com encadenar un matx de 90'.

Amb un ull a Gavà

Avui també arrenca la 2a eliminatòria de la copa Catalunya amb la disputa de tres partits. El Prat-Sabadell (19.30 h), el Masnou-Lleida (18.45 h) i el Gavà-Terrassa (19.30 h). En aquest últim hi tindran la mirada posada tant el Figueres com l'Olot, ja que el vencedor d'aquesta eliminatòria s'enfrontarà al guanyador del duel de demà a Vilatenim.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)