2a divisió FEF

Un petit pas més

2a divisió B. El Llagostera, amb molts jugadors del filial, obté el primer empat de la pretemporada en un duel amb poc ambient. Soufian va fer el gol dels llagosterencs

El Llagostera va obtenir el primer empat de la pretemporada, després de dues victòries i una derrota, contra l'Al-Wahda dels Emirats Àrabs. En un partit amb molt poc públic, els llagosterencs, amb nombrosa presència de jugadors del filial, van dominar la primera part, i els visitants, la segona. En la primera part el domini del partit va ser totalment del Llagostera, malgrat que a l'equip inicial Oriol Alsina només hi va incloure quatre jugadors del primer equip (Moragón, Albarrán, Roger Barnils i Carlos Cano) i els set restants eren del filial. Fruit del domini llagosterenc el davanter Carlos Cano va disposar de les tres millors ocasions per inaugurar un marcador que va arribar al descans verge de gols. En el minut 7, una jugada individual de l'exjugador de la Damm va ser rebutjada amb el cos pel porter Adel al-Hosani. En el minut 12 Cano ho va provar amb un xut que va sortir lleugerament desviat i en el 19 el mateix Cano no va saber resoldre amb encert un un contra un amb el porter de l'Al-Wahda. L'equip dels Emirats Àrabs, dirigit pel mexicà Javier només va arribar amb cert perill en un ocasió a la porteria de Moragón, en el minut 22 quan el porter balear va refusar un xut fluix des de l'interior de l'àrea. Al descans, en un partit amb molt poc públic (uns 150 espectadors) s'hi va arribar amb l'empat a zero inicial. En l'inici de la segona part Oriol Alsina va continuar jugant amb el mateix onze i només va donar entrada a Robert Simon en substitució del lateral Carlos Albarrán. L'extrem Soufian, un dels que va provar alguna cosa a la primera part, va ser l'encarregat d'obrir el marcador amb un xut des de la frontal que va entrar molt ajustat al pal esquerre (58'). En el minut 70, una assistència de Khalil va ser rematada per Sebastian, que va marcar el gol de l'empat. En el 76, i en una combinació entre Sebastian i Suhail a punt va estar de marcar l'Al-Wahda, però Moragón va salvar l'ocasió de gol. En el 84, Sebastian va disposar d'un un contra un que novament el porter balear va salvar. El conjunt àrab va ser superior en el segon temps.

LLAGOSTERA1
AL-WAHDA1

LLAGOSTERA: Moragón, Albarrán, Ferrer, Eloi Zamorano, Mainau, Roger, Carlos Martínez, Gelmà, Carlos Cano, Pol Laporta i Soufian (Robert S). AL-WAHDA: Adel al-Hosani, Mansur Abdulla, Salem Sultan, Rim Chang Woo, Muhammad Salem, Ismail Matar, Muhammad Abdulbaset, Sultan al-Ghafari, Tariq Ahmed, Jorge Valdivia i Sebastian Tagliabue. (Suhail, Alii, Nasir, Abdulrahim, Sultan Saif, Almarzooqi, Zayed, Rashid, Khalil i Saeed). GOLS: 1-0 (60') Soufian. 1-1 (71') Tagliabue. PÚBLIC: 150 espectadors.

Avui, un nou test contra el Palamós

Segurament amb un llistat de jugadors ben diferent, el Llagostera afrontarà avui un nou amistós de preparació contra el Palamós també al Palamós-Costa Brava (a les 21 h). El conjunt dirigit per Oriol Alsina serà el convidat en un matx que servirà als palamosins per presentar-se davant la seva afició, en un acte en els prolegòmens de l'enfrontament. El duel serà el tercer test de pretemporada per al Palamós després de la derrota contundent en la copa Catalunya contra el Figueres (0-5) i la victòria contra un rival d'inferior categoria com l'Aro (1-4). Per al Llagostera serà el cinquè amistós després d'enfrontar-se al Barça B, el Prat, el Granollers i ahir a l'Al-Wahda.