3a divisió FEF

Compleix les expectatives

3a divisió. Marc Mas està confirmant durant la pretemporada que és el principal perill de l'atac de l'Olot. El de Sils ja ha fet quatre gols i manté el nivell de la campanya passada a Peralada

L'Olot continua la posada a punt de cara a l'inici de lliga, el cap de setmana del 20 i el 21 d'agost. El conjunt que dirigeix Ramon Calderé va disputar a Vilatenim la segona eliminatòria de la copa Catalunya –va empatar a dos contra el Figueres i va caure eliminat posteriorment en la tanda de penals–, en el que era el setè test des de l'inici de la pretemporada –dos dels duels van correspondre al torneig de l'Estany, de només 45 minuts cada un–. Resultats a banda, els olotins estan perfilant una bona preparació amb grans actuacions individuals i col·lectives, però també amb alguna desconnexió preocupant tot i que amb solució, sobretot en aquests moments de la temporada.

Entre les bones sensacions, hi ha les actuacions del davanter fitxat aquest estiu procedent del Peralada, Marc Mas. El de Sils ha fet, fins ara, quatre dianes aquesta pretemporada –les dues últimes, diumenge contra la Unió–, fet que demostra que manté el mateix nivell golejador que el curs passat, en què amb la samarreta blanc-i-verda, sota les ordres d'Arnau Sala, va fer 21 gols en la lliga: “Està molt bé marcar gols i estic content de fer-ho, però ara el més important és agafar el ritme per encarar bé l'inici de la lliga”, comentava Mas a la conclusió del duel de copa.

Valorant el joc d'atac i la progressió de l'equip de la Garrotxa, l'atacant ho té clar: “Estic content personalment. Pel que fa a l'equip, tenim esperances de fer un gran any, la plantilla és competitiva però encara hem de treballar molt més”, explicava Mas, que enguany agafa les regnes de l'atac de l'Olot, juntament amb el veneçolà Sergio Álvarez i un dels referents de l'entitat, Uri Santos. Aquests dos futbolistes, a més del juvenil Alfredo, una de les sensacions de l'estiu, i Dembo, un altre element d'atac, han fet un gol aquesta pretemporada, una bona notícia per a Ramon Calderé.

EL PROTAGONISTA

Està molt bé marcar gols i estic content de fer-ho, però ara el més important és agafar el ritme per encarar bé l'inici de la lliga

LA XIFRA

Estic content personalment. Pel que fa a l'equip, tenim esperances de fer un gran any
Marc Mas
Davanter de l'Olot
4
Gols
ha fet Marc Mas fins ara aquesta pretemporada amb l'Olot. El silenc en va marcar 21 amb el Peralada durant la lliga passada

Trofeu Sant Aniol, el dissabte (19 h)

L'Olot disputarà aquest dissabte a les 19 h al municipal contra l'Espanyol B el quart trofeu Sant Aniol. El conjunt que dirigeix Ramon Calderé rebrà el filial blanc-i-blau de segona B en el que serà el darrer amistós de preparació abans de l'inici de lliga, el cap de setmana següent. Abans, l'Olot visitarà dimecres a les 20 h el camp del Bosc de Tosca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)