Territorial

Una segona d'estrena

2a catalana. La competició arrenca avui amb l'Escala com a gran favorit. Entre els ascensos i els descensos compensats hi haurà set equips nous respecte a la temporada anterior

Avui s'alça el teló de la segona catalana. En el grup 1, els equips gironins i el Palafolls –l'únic que no és de la demarcació– ja estan preparats per afrontar una competició renovada respecte al curs anterior.

Els ascensos i descensos compensats no van deixar la composició definitiva fins a finals del mes de juny. Entre els conjunts que han pujat de tercera catalana (Aro, Anglès, Campdevànol, Palafrugell i Roses) i els que han baixat de primera (l'Escala i Abadessenc), set nous clubs s'afegeixen als altres onze.

Candidats

L'Escala, després de dos anys a primera catalana i amb una plantilla amb jugadors de renom com ara Argi (Peralada) i Pol Compte (la Jonquera), es presenta com el gran favorit. També, igual que els escalencs, torna a la categoria un Abadessenc ple d'ambició per lluitar per les primeres posicions de la lliga.

Al seu costat hi haurà el segon i el tercer classificats del curs passat, el Palafolls i el Banyoles. Els del Maresme intentaran mantenir l'excel·lent nivell ofert, mentre que els del Pla de l'Estany voldran fer un pas endavant. A més, com el Palafolls i el Bosc de Tosca l'any passat, poden aparèixer sorpreses o vells aspirants, com el Camprodon i el Guíxols.

Abadessenc
Dani Juvany
Anglès
Dani Moraño
Aro
David Puig
Banyoles
Toni Sánchez
Base Roses
José Santos
Bescanó
Òscar Prieto
Blanes
Xavi Lozano
Campdevànol
Alain Ruiz
Camprodon
Manel Puigvert
Can Gibert
Pau Hidalgo
Cassà
Jordi Juanola
Cornellà de Terri
Toni Soler
E. Bosc de Tosca
Albert Danés
Escala
Albert Gasca
Guíxols
Gerard Llandrich
Palafrugell
Ferran Corredor
Palafolls
José Cáceres
Roses
Gabri Maragall
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)