2a divisió FEF

El Gavà, cada cop millor, suma un punt valuós

Bona imatge. Boris va avançar l'equip blaugrana en el minut 58, però l'Alcoià va empatar mitjançant Ángel (76')

El Gavà continua millorant. El conjunt blaugrana encara no ha guanyat, però ahir va encadenar el segon empat i va exhibir una imatge molt més positiva que la de quinze dies enrere contra l'Hèrcules. L'Alcoià era una bona pedra de toc i els de Juanma Pons van controlar la primera hora del partit davant d'un rival ordenat. El lleuger domini local va anar acompanyat d'un bon nombre d'ocasions de gol, però va mancar definir. Això fins que va aparèixer el de sempre, Boris Garrós, i va obrir la llauna en el 58'. Ho va fer en una falta servida per David Jiménez, pentinada per Peque i rematada pel davanter barceloní, que va veure com el seu xut tocava un defensor i enganyava el porter visitant. Malauradament, el gol va fer esperonar un Alcoià que, comandat per Ángel, va acabar empatant. Al final, doncs, el Gavà va sumar un d'aquells punts positius, que serveixen per créixer.

GAVÀ1 ALCOIÀ1

GAVÀ: Craviotto, Mario Gómez, Héctor Camps, Agustín, Fernando, Pla (Cristian Herrera, 83'), Peque (Jordi César, 67'), Reche, Sascha, Boris (Cazorla, 75') i David Jiménez. ALCOIÀ: Marc Martínez, Navarro, Barreda (Devesa, 79'), Russo, Mario Fuentes, Fran Miranda, Jony, José García, Gato, David Torres (Mario Arqués, 67') i Álvaro (Ángel, 51'). GOLS: 1-0 (58') Boris. 1-1 (76') Ángel. ÀRBITRE: Ripoll Solano. T.G.: al local Sascha. PÚBLIC: uns 500 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)