La Jonquera pateix però salva un meritori punt

Final boig. Després de l'empat (86'), hauria pogut guanyar qualsevol dels dos equips

LA JONQUERA1 LA POBLA MAF.1

LA JONQUERA: Toni Montero, Bonmatí, Murga, Botxi, Bena (Brice, 73'), Mamau, Tidiane, Joan Pons (Sergio Moreno, 49'), Fran Pérez, Molina (Zou, 81') i Coro. LA POBLA DE MAFUMET: Perales, Gabri, Roger (Jesús, 73'), Ruxi, Dani Hernàndez, Vadillo, Rayco, Adrián, Gil, Riky (Rodri, 49') i Brugué (Ojeda, 65'). GOLS: 0-1 (18') Rayco. 1-1 (86') Coro, de penal. ÀRBITRE: Ferrero Mansilla. T.G.: Als locals Joan Pons, Botxi i Toni Montero; i als visitants Gabri, Riky, Rayco, Ruxi i Rodri. T.V.: Directa al visitant Jesús (87'). COMENTARI. La Pobla continua sense arrencar en la nova categoria i ahir no va poder passar de l'empat contra la Jonquera. Els d'Àxel Vizuete, invictes encara, van patir de valent per mantenir a ratlla el filial del Nàstic; però, tot i encaixar un gol força aviat, van ser capaços de recuperar-se i fins i tot haurien pogut guanyar. En la primera part, la Pobla va jugar amb una marxa més que els jonquerencs, i sobretot a través de Rayco va fer anar de corcoll la defensa jonquerenca. El mateix Rayco, en el 18', va obrir el marcador aprofitant la falta de contundència de Bena per refusar. En la segona part, les forces es van igualar i Coro, des dels onze metres, va fer l'empat (86'). Només un minut després, el local Moreno es va quedar sol davant del porter, però Jesús el va caçar per evitar el gol i va ser expulsat. La Pobla també va estar a punt de marcar en un contraatac, però la pilota va anar al travesser.