2a divisió FEF

El Gavà, d'empat en empat

Neutralitzats. El conjunt blaugrana suma un punt al camp de l'Atlètic Balears en un partit en què es va avançar en dues ocasions

El Gavà va encadenar ahir el tercer empat en un escenari d'allò més exigent, Son Malferit. El conjunt entrenat per Juanma Pons, que tancarà el complicat tram de partits contra l'Hèrcules, el Vila-real B, l'Alcoià i l'Atlètic Balears amb 3 punts de 12 al sarró, va avançar-se d'hora (7') gràcies a una bona connexió entre Héctor Camps i Sascha. Amb el 0-1, l'equip de casa va quedar estabornit, però es va anar sobreposant al cop i va empatar abans del descans amb un gol de Kike, més atent que ningú a l'hora de caçar una centrada des de la banda. En el segon temps, la història es va repetir. El Gavà es va tornar a avançar mitjançant Niko Kata, que va aprofitar una assistència precisa de Sasha (75'), i el Balears va igualar definitivament el resultat quatre minuts després, amb una rematada de cap de Jurado.

GAVÀ2 ATL. BALEARS2

ATL. BALEARS: Aulestia, Vich, Vallori, Manu, David Prieto (Avilés, 78'), David Sánchez (Tete, 77'), Xisco, Kike, Jurado, Fullana i Malik. GAVÀ: Craviotto, Mario Gómez, Agustín, Fernando, Héctor Camps, Pla, Reche, Peque (Nico Kata, 66'), David Jiménez (Sarmiento, 84'), Boris i Sascha. GOLS: 0-1 (8') Sascha. 1-1 (38') Kike. 1-2 (75') Nico Kata. 2-2 (79') Jurado. ÀRBITRE: Escriche Guzmán. T.G.: Als locals David Prieto, Rubén Jurado i Vich, i als visitants Agustín, Peque i Mario Gómez. T.V.: Cap.