3a divisió FEF

futbol

3a divisió

El Vilafranca ho treu amb suor

Sota pressió. El Vilassar encaixa el gol però domina en la segona part

El Vilafranca continua instal·lat en la part alta de la classificació després de solucionar un complicat partit a casa, contra el Vilassar. El conjunt de Manel Moya va obligar el degà penedesenc a utilitzar les seves millors armes defensives sobretot en el segon temps, en què els visitants van revifar gràcies a les substitucions. La primera meitat, això sí, va ser de color quadribarrat, que va dominar absolutament el partit. Així doncs, les ocasions van rajar de valent per a l'equip local, inclosa la diana d'Ivan Guzmán en un xutàs des de la frontal que va entrar pel fons de l'escaire. Els canvis efectuats pel Vilassar van millorar la cara de l'equip en el segon temps, un fet que els va permetre gaudir de diverses oportunitats de gol. Però entre l'encert del porter Miguel Ramos sota els pals i la falta de punteria del conjunt visitant –inèdit a la porteria rival encara a fora de casa– van deixar el marcador amb la victòria per als d'Iván Moreno.

VILAFRANCA1 VILASSAR0

VILAFRANCA: Miguel Ramos, Duran (Díez, 74'), Fontanils, Castillo, Via, Medina, Boria, Josu, Oribe, Guzmán (Bernat, 69') i Aday (Triguero, 77'). VILASSAR: Imanol, Edu Cosme, Viale, Peque, Jaume, Adri Blanchart, Baba, Pau (Uri, 46'), Brian (Matamala, 57'), Eric (Oumar, 81') i Roberto Camacho. GOLS: 1-0 (34') Guzmán. ÀRBITRE: López Jiménez. T.G.: Als locals Fontanils, Oribe, Via i Duran; al visitant Viale. T.V.: Al visitant Jaume (80') per doble groga i al tècnic local Ivan Moreno (88'). PÚBLIC: 300 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)